NEMA KRAJA DRAMI

Slavni boksač prekinuo šutnju o ljubavnoj aferi, Dankinji ukrali identitet: ‘Nisam trudna, što vam je!‘

Tommy Fury i dalje tvrdi da su optužbe lažne...

Tommy Fury

 Instagram/Tommy Fury/

Boksač Tommy Fury prekinuo je šutnju o šokantnom razlazu s bivšom zaručnicom Molly Mae Hague i njegovoj ljubavnoj aferi. Naime, Fury je podijelio na svom Instagramu objavu u kojoj i dalje tvrdi da su optužbe lažne te da mu je posljednjih nekoliko tjedana bilo teško.

"Ovih posljednjih nekoliko tjedana bilo je srceparajuće. Lažne optužbe o meni bile su užasne, hvala svima koji su bili uz mene u ovome", poručio je boksač. Ranije se na društvenim mrežama javila i influencerica Hague koja se u kratkoj poruci svojim "online prijateljima" zahvalila.

Također se javila i Milla Corfixen, Dankinja koja se našla u ljubavnom trokutu, tvrdeći, kako prenosi Daily Mail, da su ona i Hague raščistile stvari. Inače, Corfixen je postala žrtva ukradnog identiteta na Instagramu pa su se tako počele širiti i lažne tvrdnje, poput one da je trudna.

Dankinja je pokrenula i donaciju preko GoFundMe stranice kako bi prikupila novac za dobrotvornu organizaciju Mind nakon što je njezino mentalno zdravlje narušeno uslijed cijele ljubavne afere influencerice i boksača. Kao što znamo, Corfixen se našla pred očima javnosti tako što se sama javila medijima kada je čula da se par rastaje i to kako bi uvjerila Hague da nije bilo ništa između nje i njezina zaručnika.

image

Milla Corfixen

Facebook/

Iako je boksač također demantirao glasine o prevari, zaručnica mu nije vjerovala. Izvori bliski paru tvrde da problemi postoje već neko vrijeme i da su razmišljali o razilaženju. Hague je navodno čekala da se jave i druge djevojke s kojima ju je boksač prevario, a priča je dobila obrat onda kada je na TikToku Kay Keogh tvrdila da joj je Fury slao poruke dok je bio u Manchesteru.

Kasnije je Kay potvrdila da je bila prevarena, da je bila riječ o lažnom profilu, odnosno drugoj osobi koja se predstavljala kao da je boksač. Kaže da je uživo, dok je u noćnom klubu bila s prijateljima, vidjela osobu koja podsjeća na Furyja te da nije sigurna da je to stvarno bio on.

Onda je Dankinja još jednom preokrenula situaciju kada je objavila da je ipak poljubila boksača. Kasnije se pisalo da je trudna, a onda je Corfixen sve demantirala u Instagram priči na drugom profilu. Trenutno je više Instagram računa na kojima se tvrdi da je to Corfixen, ali i dalje nije potvrđeno iza kojeg se krije ona prava.

image

Instagram priča

Screenshot Instagram/Milla Corfixen/
image

Instagram priča

Screenshot Instagram/Milla Corfixen/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 19:09