SKUP IZLAZAK

Slavni DJ častio kolege pa se šokirao računom: ‘Što?! Spiskali su mi više od 20.000 €! Ne gine mi pranje suđa...‘

Jax Jones, Joel Corry i Jason Derulo otišli su u izlazak kako bi proslavili izlazak zajedničke pjesme ‘Tonight‘

Jax Jones, Joel Corry i Jason Derulo

 Instagram/

Britanski DJ Jax Jones, poznat po hitovima "You Don‘t Know Me" i "Where Did You Go?", družio se ovih dana s glazbenikom Jasonom Derulom i DJ-em Joelom Corryjem. Zajedno su bili u jednom baru kako bi proslavili izlazak zajedničke pjesme "Tonight", a nakon što im je stigao račun, malo je reći da su se šokirali.

image

Jax Jones pokazao račun iz bara

Instagram/

Jax je na svom Instagramu podijelio trenutke njihova druženja, uključujući i račun koji su dobili, a na kojemu je pisao iznos od 22.338 eura. Uz niz fotografija je napisao: "Prijeđite do kraja kako biste vidjeli račun s kojim su me ostavili Jason i Joel". Trojac je, među ostalim, naručio čak sedam boca vina Cotes de Provence, dvije boce šampanjca Veuve Clicquot, 17 boca još jedne vrste vina i još mnogo toga.

"Izgleda da ću ja prati suđe", dodao je na kraju. Njegova je objava izazvala raspravu obožavatelja, od kojih su ga neki kritizirali. "Volim tvoju glazbu, ali smatram da nije dobro hvaliti se time koliko potrošiš u izlasku kada postoje ljudi u državi koji se stvarno bore", bio je jedan od komentara.

image

Jax Jones, Joel Corry i Jason Derulo

Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 21:15