IZGLEDA DRUGAČIJE

Slavni glumac šokirao obožavatelje novom frizurom, neki ga nisu ni prepoznali!

Slavni glumac je stigao u Veneciju gdje će se po prvi put prikazati film ‘Queer‘ u kojem ima glavnu ulogu

Daniel Craig sa suprugom Rachel Weisz

 Aissaoui Nacer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni britanski glumac Daniel Craig stigao je ovih dana u Veneciju povodom prestižnog filmskog festivala. Na festivalu će se prikazivati i njegov film "Queer", koji je među najiščekivanijim filmovima ove godine.

Daniel je u Veneciju stigao sa svojom obitelji, a fotografi su snimili njega i njegovu suprugu Rachel Weisz.

image

Daniel Craig sa suprugom Rachel Weisz

Aissaoui Nacer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac je tako pokazao svoju novu frizuru koja je iznenadila brojne. Naime, umjesto svoje prepoznatljive kratke kose, glumac je pustio kosu te mu ona sad doseže skoro do ramena.

Nagađa se kako je svoju frizuru promijenio zbog novog filma "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery", koji se počeo snimati u srpnju, a u kojem će Daniel još jednom utjeloviti lik detektiva Benoita Blanca.

image

Daniel Craig sa suprugom Rachel Weisz

Aissaoui Nacer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Film "Queer", u kojem glumac ima glavnu ulogu, svoju će premijeru imati 3. rujna. Režirao ga je slavni Luca Guadagnino, a riječ je o poluautobiografskom filmu. Craig u njemu ima ulogu Williama Leeja, američkog iseljenika i ratnog veterana, koji započinje vezu s mlađim muškarcem, ovisnikom i otpuštenim pripadnikom mornarice Eugenom Allertonom, kojeg tumači Drew Starkey.

Prve recenzije filma spominju kako će eksplicitna priroda filma šokirati gledatelje, a direktor Venecijanskog filmskog festivala Alberto Barbera je rekao kako je Craig odigrao ulogu svoga života u tom filmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:47