NESTAŠNI ‘RINGO‘

Slavni nogometaš varao suprugu, otkrila ga preko kamere na ulaznim vratima: Prije toga je dobila i poruku ljubavnice...

Nogometaš je varao svoju suprugu dok je ona bila na odmoru s njihovom djecom...

Ilustrativna fotografija

 Swns/swns/profimedia/Swns/swns/profimedia

Supruga poznatog nogometaša, čije ime je još uvijek anonimno, otkrila da je on vara preko kamere koja se nalazi na ulaznim vratima njihovog obiteljskog doma, prenosi Daily Mail. Naime, žena s kojom je nogometaš prevario svoju suprugu uslikala se s nogometnom zvijezdom i to poslala njegovoj supruzi uz poruku: "Spavala sam s tvojim suprugom."

Kada je supruga nogometaša na kameri vidjela da je njezin suprug doveo ženu, koja joj je poslala fotografiju, u njihovu kuću znala je da je poruka istinita pa ga je izbacila iz njihove obiteljske kuće. Inače, poruka koja je raskrinkala velikog nogometaša stigla je dok je nogometaševa odabranica s njihovom djecom bila na odmoru.

"Bila je potpuno šokirana i slomljena, ništa te ne može pripremiti na ovako nešto. Od toga nema povratka, to je značilo kraj braka", kazao je izvor pa otkrio da su nogometaševi suigrači znali za tu aferu te da su mu dali nadimak "Ringo" dok su ga ismijavali oko toga njemu iza leđa.

Iako se na fotografiji, koju je poslala nepoznata žena, ne vidi lice ljubavnice niti nogometaša, u pozadini se vidi fotografija na kojoj nogometaš grli suprugu i njihovu djecu. Iako je supruga isprva povjerovala nogometašu, bila je vrlo sumnjičava i tražila je dokaz koji će joj reći tko govori istinu. Onda je odlučila pogledati kameru...

"Bili su u vrlo sretnom braku nekoliko godina. Ona je WAGsica visokog profila, a on jedno od najprepoznatljivijih lica u Premier ligi. Prilično je šokantno kako je došlo do kraja njihovog braka", kazao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:07