OBITELJSKO LJETOVANJE

Slavni oskarovac pokazao mišiće na plaži u Grčkoj, ali sve poglede je privukla njegova supruga u minijaturnom bikiniju

Matt i Luciana upoznali su se u jednom noćnom klubu, a jedno drugom su se svidjeli nakon prvog razgovora

Arhivska fotografija

 Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Oskarovac Matt Damon uživa na ljetovanju u Grčkoj, gdje je otišao sa suprugom Lucianom i njihovom djecom. Obitelj se zabavljala na plaži na Mikonosu, a privukli su poglede svih prolaznika.

Matt se opuštao u običnim, crnim kupaćim hlačama i iako je pokazao zavidne mišiće, svu pažnju ukrala je Luciana sa svojom seksi figurom u bijelom bikiniju.

Na plaži su uživale i njihove kćeri, Alexia (25), Isabella (18), Gia (15), and Stella (13).

Luciana je Alexiju rodila prije nego što je upoznala svog budućeg supruga. Matta je upoznala kad je Alexia imala 5 godina, u jednom noćnom klubu u Miamiju u kojem je ona radila kao šankerica. On je tada u gradu snimao film "Stuck On You".

"Mattova priča je ta da me primijetio s drugog kraja kluba, a svjetlo je bilo na meni. Bila sam kao, da, noćni je klub, svjetla su svugdje", rekla je Luciana 2018. godine. Dodala je i da su Matta ubrzo prepoznali drugi, a on se sakrio iza šanka i krenuo razgovarati s njom.

Damon se svidio Luciani, ali ona nije htjela biti s njim jer je imala mladu kćer. Međutim, njemu se to svidjelo. "Sviđa mi se što si majka i što ti je to prioritet", rekao joj je tada.

Par se zaručio u rujnu 2005. godine, a vjenčali su se nekoliko mjeseci kasnije. Godinu dana nakon zaruka su dobili prvo zajedničko dijete, Isabellu, a njezino rođenje je glumcu promijenilo život.

"Prije nisam imao život izvan filmova. Radio bih cijeli dan, otišao u teretanu, a onda na spavanje. Sad imam mjesto za biti pa se vraćam kući nakon posla", rekao je jednom prilikom glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 17:54