TENZIJE U VEZI

Slavni par svaki slobodan trenutak provodi zajedno, ali im jedna osoba ne da mira: ‘Ide s njima na spojeve, putovanja...‘

Gigi i Bradleyja su počeli povezivati prošle godine, a čini se da je njihova veza naišla na probleme

Bradley Cooper i Gigi Hadid

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni glumac Bradley Cooper već neko vrijeme uživa u društvu svoje 20 godina mlađe djevojke, manekenke Gigi Hadid. Prve glasine o njihovoj romantičnoj vezi pojavile su se u listopadu 2023. godine, ubrzo su se počeli zajedno pojavljivati u javnosti, a od tada je par nerazdvojan. Zajedno su ove godine bili i na ljetovanju u Italiji, a nisu im smetali znatiželjni pogledi prolaznika i fotografa. Bradley i Gigi većinu svog slobodnog vremena provode zajedno, ali ona nije jedina posebna žena u njegovom životu.

image

Bradley Cooper i Gigi Hadid

North Woods/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bradley je jako povezan sa svojom majkom Glorijom Campano, koju je nekoliko puta doveo kao pratnju na crveni tepih. Tako je sa svojom majkom bio na dodjeli Zlatnih globusa i Oscara, a koliko su povezani pokazuje i to da on još uvijek živi s njom. Međutim, njihova je povezanost postala veliki problem za njegovu vezu s Gigi, kako prenosi Radar Online.

image

Bradley Cooper i Gloria Campano

Frederic J. Brown/Afp

Gloria navodno želi provoditi jako puno vremena sa svojim sinom i Hadid, što manekenki u početku nije smetalo. Ipak, s vremenom joj je počelo smetati to što je Gloria uvijek s njima. Majka slavnog glumca s parom ide na večere, u shopping pa čak i na odmor u Italiju, gdje im se, osim Glorije, pridružila i glumčeva kći Lea koju ima s manekenkom Irinom Shayk.

image

Bradley Cooper i Gigi Hadid

Ciaopix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Bradleyjeva veza sa Gigi se suočava s nepredviđenom preprekom, Glorijom, koja inzistira na tome da bude prisutna tijekom njihovih romantičnih izlazaka. Iako je on jasno dao do znanja da njegova majka ima posebno mjesto u njegovom životu, njezino uplitanje izaziva napetost u romansi", rekao je izvor.

image

Bradley Cooper i Gigi Hadid

Ciaopix/cobra Team/frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Par je naišao na još jedan problem u svojoj vezi, a to je Bradleyjeva bivša partnerica Irina. Navodno je Cooper, prije nego što je započeo vezu s Hadid, htio ponovno pokušati sa Shayk, ali to se nije dogodilo. Kad se saznalo da izlazi s mladom manekenkom, Irina zbog toga nije bila niti malo sretna.

Unatoč svim problemima na koje su naišli, nedavno je Daily Mail pisao o tome kako Cooper ima u planu vjenčati se s Gigi. Iako su u vezi tek nešto manje od godinu dana, izvori bliski glumcu su rekli kako je on već odlučio da će zaprositi manekenku. Navodno je par već razgovarao i o zajedničkoj djeci. Inače, Gigi ima kćer s pjevačem Zaynom Malikom, kojem ne smeta to što su njegova bivša i glumac zajedno.

"Bradley je već odlučio da će pitati Gigi da se uda za njega. Razgovarali su o obitelji i vjenčanju rano u njihovoj vezi. Posvećeni su jedno drugom i svojim planovima, a sad je samo pitanje kad će se to dogoditi. Bradley ima tek nekoliko projekata koji su trenutno u produkciji, ali nema ništa nakon toga. Želi uzeti neko vrijeme i fokusirati se na to, a onda dati Gigi svu pažnju i ljubav koju zaslužuje", rekao je izvor.

Da je njihova veza postala jako ozbiljna pokazuje i to da je Bradley upoznao Zayna te su u dobrim odnosima, a i njihove se kćeri jako dobro slažu.

image

Gigi Hadid

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 06:17