NOVA LJUBAV?

Slavni pjevač viđen u atraktivnom društvu: Šuška se da mu je mlada dama s kojom jede hamburgere nova cura

Navodno se tek upoznaju te imaju dosta toga zajedničkog...

Olivia Dean

 Baptiste Autissier/panoramic/profimedia/Baptiste Autissier/panoramic/profimedia

Je li to nova ljubav na vidiku? Slavni pjevač Harry Styles potaknuo je glasine da ima novu djevojku nakon što je viđen na spoju u Five Guysu, lancu brze hrane, s pjevačicom Olivijom Dean.

30-godišnjaka i 25-godišnju pjevačicu snimio je britanski tabloid The Sun, a odmah su počela šuškanja da među njima ima nešto više od samog prijateljstva. Navodno se tek upoznaju te imaju dosta toga zajedničkog, prenose britanski mediji.

"Njih se dvoje poznaju već neko vrijeme. Imaju puno toga zajedničkog što se tiče glazbenog ukusa i uživaju u tome da upoznaju jedno drugo daleko od svjetla reflektora. Harryju je najdraža vožnja biciklom i isprobavanje novih restorana u gradu, a Olivia je djevojka iz Londona pa zna sva najbolja mjesta", otkrio je izvor blizak paru.

image

Olivia Dean

Daniel Deslover/zuma Press/profimedia/Daniel Deslover/zuma Press/profimedia

Inače, Olivia se proslavila ranije ove godine nakon što je dobila tri nominacije za nagradu BRIT za najbolju pop izvođačicu, britanskog izvođača godine i najboljeg novog izvođača.

Pjesme je počela pisati kad joj je bilo 16 godina, a sama je naučila svirati klavir i gitaru. Godinu dana kasnije postala je prateća pjevačica Rudimentala.

Što se tiče Harryja Stylesa, u svibnju ove godine objavljeno je da je ponovno slobodan. Pjevač je, naime, prekinuo s glumicom Taylor Russell s kojom se viđao 14 mjeseci. Posljednji su put viđeni zajedno u javnosti u travnju ove godine, kada su se u Tokiju vozili biciklima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 13:34