ZAUZEO SE ZA NJU

Slavni pjevač zaustavio koncert zbog incidenta u publici: ‘Hej, upravo je udario ženu! To rade samo kukavice...‘

Scotty se proslavio 2011. godine kad je sudjelovao u ‘American Idolu‘, a od tada je objavio šest albuma

Scotty McCreery

 Terry Wyatt/getty Images/profimedia/Terry Wyatt/getty Images/profimedia

Američki country pjevač Scotty McCreery nastupio je ovih dana na jednom sajmu u Coloradu. Tijekom jedne pjesme je iznenada prekinuo koncert jer je primijetio da je muškarac iz publike napao ženu koja je također pratila nastup.

Nakon što je muškarac udario ženu, Scotty mu se obratio.

@entertainmenttonight Scotty McCreery kicks a man out of his concert for hitting a woman in the crowd #scottymcreery #coloradostatefair #countrymusic ♬ original sound - Entertainment Tonight

"Hej, hej, hej, upravo ste udarili ženu, gospodine. Ovo neću dopustiti. Policija? Zaštitari? Je li ona dobro? Maknite ga odavde. Što radiš? Bolje vam je da uhvatite muškarca koji je udario ženu jer je ovo totalno neprihvatljivo", rekao je ljutito pa dodao:

"Tko god da si, ti si definicija kukavice jer samo oni udaraju žene."

Nakon incidenta je McCreery nastavio svoj nastup, a organizatori su potvrdili da se isti dogodio. Dodali su i da je u tijeku istraga, kako prenosi Daily Mail.

"Možemo potvrditi da se incident dogodio na koncertu glazbenika. Muškarac je napao ženu, a McCreery je zaustavio koncert", poručila je direktorica komunikacija Odjela za agrikulturu u Coloradu, Olga Robak. Nakon njegovog nastupa se video trenutka, u kojem je isti zaustavio, proširio društvenim mrežama, a Scotty je dobio stotine pozitivnih komentara.

"Nisam znala tko si dok nisam vidjela priču o tome kako si pomogao ženi iz publike koju je netko udario. Kao netko tko je odrastao uz obiteljsko nasilje tijekom razdoblja kad se o tome nije pričalo i kad nije bilo podrške koja je potrebna... Želim ti reći hvala što si progovorio o tome i podigao svijest", bio je jedan od komentara.

"Hvala ti što si se zauzeo za tu ženu iz publike", "Zaslužuješ puno novih obožavatelja", "Hvala ti što si progovorio o tome. Vidiš nešto, kažeš nešto", "Ti si dobar čovjek jer paziš na svoje fanove", pisali su mu.

image

Scotty McCreery

Robyn Beck/Afp

Scotty je popularan country pjevač koji se proslavio sudjelovanjem u "American Idolu" 2011. godine. Iste je godine objavio i svoj prvi album "Clear as day" koji je doživio ogroman uspjeh, posebno u Engleskoj. Nakon toga je objavio još pet studijskih albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:19