DOJADILA MU

Slavni roker i dalje ratuje s Britney Spears: ‘Oprosti mi, ali ipak bi bilo bolje da svaki je*eni dan ne radiš ovo...‘

‘Britney, nemoj prestati plesati...‘, poručila je pak rokerova kći, Kelly Osbourne, problematičnoj zvijezdi koja šokira na Instagramu

Ozzy Osbourne i Sharon Osbourne

 Joseph Martinez/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/Joseph Martinez/picturelux/hollywood Archive/profimedia

Ozzy Osbourne ispričao se Britney Spears nakon što je rekao da mu je dosadilo svaki dan gledati njezine plesne videe na društvenim mrežama. "Britney, stvarno ti dugujem ispriku. Jako mi je žao što sam dao takav komentar. Međutim, bilo bi bolje da ne plešeš isti j**** ples svaki dan. Promijeni nekoliko pokreta", prenosi Page Six da je Ozzy kazao.

Ostatak obitelji se također oglasio. "Britney, nikad nemoj prestati plesati. Volim tvoj ples. To te čini sretnom i jako mi je žao ako te netko od nas uvrijedio", rekla je Kelly. Sharon je također istaknula da je uvijek isti ples, ali da joj se sviđa pjevačica i da ju voli.

"Stvarno se ispričavam. Volim te i mislim da si prelijepa", zaključio je Ozzy ispriku koja dolazi nekoliko tjedana nakon što je cijela obitelj Osbourne prozvala Spears i njezin plesni sadržaj na društvenim mrežama. Pjevačica na prozivke nije ostala šutjeti pa je Osbourne obitelji poslala odgovor preko Instagrama, čiji je profil trenutno obrisan.

Podsjetimo, Spears im je tada poručila da su "najdosadnija obitelj i da ljubazno odj***". Zatim je pjevačica objavila još jedan video u kojem pleše, čini se, iz ponosa i inata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 07:17