SVADBA GODINE

Snaha Roda Stewarta otkrila neviđene prizore s vjenčanja u Dubrovniku: Pogledajte što je radio Petar Grašo

Stewart mlađi upravo je u Dubrovniku oženio Amerikanku hrvatskih korijena Nicole Artukovich

Nicole Artukovich i Petar Grašo

 Instagram/Nicole Artukovich

Bilo je to vjenčanje godine! Dubrovnik je krajem svibnja vrvio poznatim gostima, a među njima je bio i legendarni glazbenik Rod Stewart koji se tamo zatekao zbog vjenčanja svoga sina, hokejaša Liama Stewarta.

Stewart mlađi upravo je u Dubrovniku oženio Amerikanku hrvatskih korijena Nicole Artukovich. Njezina majka je iz Konavala, a sa Stewartom je u vezi već 13 godina. Tu su vezu ove godine okrunili brakom. Zabava dobrodošlice održana je u Vrtu palmi hotela Excelsior, a nakon toga je na red došao i crkveni obred u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima, koji je vodio pater Mirko Nikolić. Zatim se dobro raspoložena svadbena družina uputila na tvrđavu Lovrjenac, gdje je svadbena zabava potrajala do dva ujutro.

image

Liam Stewart i Nicole Artukovich

Instagram/Nicole Artukovich

Da je vjenčanje itekako bilo senzacionalno najbolje govori činjenica se mladenka još uvijek nije "oporavila" od njega. Dapače, uspomene su joj i dalje itekako žive, a sada je podijela još nekoliko neviđenih fotografija s raskošnog vjenčanja. Na njima je osvanuo i naš domaći pjevač Petar Grašo koji je pjevao mladencima, a suđeći prema fotografijama, očito je i skakao i plesao s mladencima i njihovim uzvanicima.

image

Nicole Artukovich i Petar Grašo

Instagram/Nicole Artukovich
image

Nicole Artukovich i Petar Grašo

Instagram/Nicole Artukovich

"After Party... zabava je počela nekoliko minuta po dolasku. Prije nego što je piće uopće natočeno, prije večere, saksofonist je počeo i svi smo PODIVLJALI. U tom trenutku se znalo da će ovo biti najluđe vjenčanje koje mislim da je itko vidio. Naši su gosti unijeli energiju na kojoj im ne možemo dovoljno zahvaliti. Spuštene hlače, skinute majice, breakdance, gosti koji te nose na rukama. Ne mogu ovo izmisliti... Osjećam tu energiju samo gledajući fotografije. Najbolja noć u mom životu", zaključila je Artukovich na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 13:25