POŽELJNA ULOGA

Snima se film o Britney, a ovo je 7 top kandidatkinja za ulogu pop-princeze: Od najseksi žene današnjice do nepo-baby kćeri...

Iako se piše i govori o mnoštvu imena, sedam se glumica najčešće pojavljuje na popisima fanova i kritičara te u medijima

Britney Spears

 Jewel Samad/Afp

Od objave u listopadu 2023. godine knjiga "The Woman in Me", autobiografija Britney Spears, prodana je u više od tri milijuna primjeraka. Knjiga prati njezin život i karijeru od vremena kada je kao djevojčica postala članica slavnog Disneyevog ‘Mickey Mouse Cluba‘ pa do trenutka kada je završila pod skrbništvom svojeg oca koje će potrajati čak 13 godina.

Knjiga je izazvala golemu pozornost, jer je Britney u njoj otkrila mnoge detalje o svojim odnosima s ljudima koji su je okruživali, poput onih o vezi s Justinom Timberlakeom, trudnoći i pobačaju.

image

Naslovnica knjige ‘‘The Woman in Me‘‘

Gallery Books/zuma Press/profimedia/Gallery Books/zuma Press/profimedia

Naravno, nije se čekalo ni trenutka s idejom o snimanju filmske verzije biografije pod kapom Universal Picturesa. Redatelj bi trebao biti Jon. N. Chu, redatelj serija i filmova poput "Jema i holograma", "Crazy Rich Asians" i "Wicked". Britney, koja je godinu prije bila poprilično nesigurna oko ideje o biografskom filmu i govorila kako joj se to čini besmislenim jer "još sam živa!", nakon objave knjige zahvalila je fanovima na podršci, te objavila kako radi "na tajnom projektu" s Marcom Plattom, koji je "napravio njezine najdraže filmove". Platt je producent koji intenzivno surađuje s Jonom. N. Chuom.

Proteklih dana ponovno su krenule glasine o tome da bi odluke o filmu na temelju "The Woman in Me", trebale pasti vrlo brzo, a najznačajnije pitanje je, naravno, tko će igrati Britney Spears. U gomili prijedloga i ideja, nekih koji su apsurdni poput Blake Lively (koja je nedavno nosila slavnu Britneyinu haljinu, Versaceov blještavi komad iz 2002. godine) ili Christine Aguilere (neprijateljice i vječite suparnice), uz manje i više logična objašnjenja, izdvojilo se sedam imena.

Jodie Comer

Proslavila se ulogom zločinke, ubojice Villanelle u seriji "Ubijanje Eve", a svoju svestranost pokazala je i u drugim projektima poput povijesne drame Ridleya Scotta "Posljednji dvoboj". Kada je izgled u pitanju, nije baš čista kopija Britney, no ima neki univerzalni izgled djevojke iz susjedstva i dokazanu vještinu transformacije.

image

Jodie Comer

Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

Lily-Rose Depp

Njezina uloga u seriji "Idol" ima neke labave paralele s Britneyjenim životom. Lily-Rose doživjela žestoke kritike zbog te uloge i kao nepo-baby, kći slavnih roditelja koji joj otvaraju sva vrata usprkos ograničenom talentu. Ona zna i pjevati, što je pokazala kada je s The Weekndom snimila pjesmu "One of the Girls" za seriju.

image

Lily-Rose Depp

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kiernan Shipka

Bivša dječja zvijezda jako nalikuje na Britney Spears, a da zna glumiti, pokazala je počevši s fantastičnom Sally Draper u seriji "Momci s Madisona". Plavuša smeđih očiju također je pokazala pjevačke i plesačke sposobnosti u Netflixovoj seriji "Zastrašujuće avanture Sabrine".

image

Kiernan Shipka

Roger Wong/instar Images/profimedia/Roger Wong/instar Images/profimedia

Millie Bobby Brown

Mlada britanska glumica, zvijezda serije "Stranger Things", zasigurno je dovoljno nadarena da uđe u ulogu Britney Spears. Još 2022. godine je, gostujući u ‘Drew Barrymore Showu‘, izjavila da osjeća bliskost s Britney i da vjeruje da bi s obzirom na svoje iskustvo odrastanja u javnosti, mogla "ispričati njezinu priču na pravi način".

image

Millie Bobby Brown

Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Sabrina Carpenter

Tinejdžerska pop zvijezda koja je imala angažman na Disney Channelu, zasigurno dobro razumije mnogo toga što je Britney prošla tijekom godina i opisala u svojim memoarima. Ima tu i fizičke sličnosti, a Carpenter je pokazala da cijeni Spears izvodeći njezinu pjesmu "Baby One More Time" na svojoj turneji prošle godine. Britneyjin utjecaj vidi se i u njezinim pjesmama, a Sabrina ima i glumačkog iskustva.

image

Sabrina Carpenter

Ian West/pa Images/profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Sydney Sweeney

Trenutno jedna od najtraženijih američkih glumica, Sweeney je osvojila naklonost publike širom svijeta ulogama u HBO-voj "Euforiji" i "Bijelom lotosu", te "Bilo tko osim tebe", romantičnoj komediji koja je postala ljetni hit. Sweeney ima, navodno, velike šanse da dobije ulogu u filmu. Nesumnjivo je da može uspješno utjeloviti lik Britney Spears, no kako stoji s pjevanjem i plesom, nije poznato.

image

Sydney Sweeney

Faye Sadou/mpi/capital Pictures/profimedia/Faye Sadou/mpi/capital Pictures/profimedia

Olivia Holt

Pjevačica i glumica Olivia Holt ima sve što je potrebno za biti Britney Spears. Imaju i sličan umjetnički put. Britney je krenula iz Disneyeva ‘Mickey Mouse Cluba‘, Holt je glumila u Disneyevoj seriji "Kickin‘ It" i objavljuje glazbu već 10 godina. Zna glumiti, pjevati i plesati. Fanovi i stručnjaci smatraju da bi ona bez problema mogla izvesti složene plesne brojeve i otpjevati slavne pjesme.

image

Olivia Holt

Jerod Harris/getty Images/profimedia/Jerod Harris/getty Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 21:19