KAOS U LONDONU

Snimanje novog nastavka ‘Bridget Jones‘ razljutilo slavne zvijezde: ‘Kao da smo taoci...‘

‘Harry Styles, Rami Malek, Ricky Gervais i Rowan Atkinson dobivaju pisma od produkcije da ne prekidaju snimanje‘, kazao je izvor

Renee Zellweger

 / Swns/swns/profimedia// Swns/swns/profimedia

Novi nastavak filma "Bridget Jones" snima se i glumica Renee Zellweger ponovno je u akciji, ali to se ne sviđa baš glumcu Ramiju Maleku i glazbeniku Harryju Stylesu. Naime, zvijezde su ljute na produkciju jer se snimanje odvija u blizini gdje oni žive pa su ih, kako prenosi Daily Mail, sa seta zamolili da odlaze i dolaze u određeno vrijeme kako ne bi ometali snimanje.

image

Renee Zellweger na snimanju novog nastavka ‘Bridget Jones‘

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Renee Zellweger i Leila Farzad na snimanju novog nastavka filma ‘Bridget Jones‘

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Film stvara kaos u ovom dijelu sjevernog Londona gdje se snima veliki dio filma. Riječ je o susjedstvu u kojem žive zvijezde kao što su Harry, Rami, Ricky Gervais i Rowan Atkinson, koje dobivaju pisma od produkcije da ne prekidaju snimanje", rekao je izvor. U pismima se navodno traži od stanovnika da ili napuste svoje domove tijekom snimanja ili da ne dolaze i odlaze dok kamere rade.

"Kao da su taoci - to ih izluđuje", dodao je izvor.

Inače, film se temelji na istoimenom romanu u kojem se Bridget okušava u majčinstvu nakon tragične smrti Marka, kojeg je u filmovima oživio Colin Firth. Bridget se također upušta u ljubavni odnos s puno mlađim muškarcem po imenu Rockstar kojeg igra Leo Woodall. No, ljubavna veza se nastavlja i s učiteljem tjelesnog, Chiwetelom Ejioforom, te Danielom Cleaverom kojeg igra Hugh Grant.

image

Hugh Grant

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Zellweger se prvi put pojavila kao Bridget u "Bridget Jones‘ Diary" 2001., zatim "Bridget Jones: The Edge od Reason" 2004. te 2016. u "Bridget Jones‘ Baby". Autorica knjiga, Helen Fielding također je prisutna na snimanjima četvrtog filma koji će na Valentinovo 2025. biti objavljen na platformi Peacock i u kinima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 18:58