OPĆA MAKLJAŽA

Snimljena tučnjava koju je inicirao legendarni američki glumac (80), udarao i primao batine: ‘Krvi je bilo posvuda‘

U gomili je izbila veća tučnjava tijekom koje je Trejo zgrabio sklopivi stolac i bacio ga u taj kaos
 Profimedia

Na američki Dan neovisnosti, 4. srpnja, glumac Danny Trejo snimljen je u tučnjavi tijekom parade u Los Angelesu.

Osamdesetogodišnji glumac poznat iz serije Machete pojavio se na paradi povodom Dana neovisnosti gradske četvrti Los Angelesa, Sunland-Tujunge. Tada je navodno netko bacio vodeni balon na automobil u kojem je on sjedio, izvijestio je ABC7.

Snimka incidenta prikazuje Treja kako sjedi u bijelom kabrioletu i smiješi se za fotografije. Svjedoci su ispričali kako je netko tijekom fotografiranja bacio vodeni balon na Treja. Snimka zatim prikazuje kako on prilazi jednom muškarcu u gomili i udara ga šakom. Taj mu je čovjek udarac uzvratio, a glumac je pritom posrnuo i pao na tlo.

Muškarac koji je nasrnuo na Treja zatim je udario drugog muškarca koji je također pao na tlo. U gomili je tada izbila veća tučnjava tijekom koje je Trejo zgrabio sklopivi stolac i bacio ga u taj kaos. Svjedoci su za Fox rekli da je posvuda bilo krvi.

Mnogi su promatrači za to vrijeme pokušavali zaštititi djecu, a brzo su se pokrenuli kako bi prekinuli tučnjavu i uspostavili red.

Na snimci se vidi i kako se Trejo svađa s jednom ženom koja ga je, čini se, pokušala zadržati. Kada je policija stigla, tučnjava je već bila prestala. Nitko nije uhićen, javlja Independent.

Trejo je nakon incidenta za TMZ rekao da je prodavač vodenih balona kukavica koji se ponašao djetinjasto kada je na njegov automobil bacio balon.

Rekao je i da tijekom tučnjave nitko nije ozlijeđen.

Trejo je poznat po tome što je glumio u nekoliko filmova Roberta Rodrigueza. Prije glumačke karijere se borio s ovisnošću o drogama, a neko je vrijeme proveo i u zatvori San Quentin. Od 1968. godine je trijezan, a po izlasku iz zatvora je počeo glumiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 21:12