SVE SU ODUŠEVILI

Snoop Dogg i Dr. Dre ‘spasili‘ ceremoniju zatvaranja OI: ‘Tri sata sam gledao ono smeće, a ovo je bio savršen kraj‘

U Parizu su glazbenici imali brojne tehničke probleme, a nekima se nije svidio ni odabir benda za ceremoniju

Dr. Dre i Snoop Dogg

 Emma Mcintyre/getty Images/profimedia/

Jučer je održano svečano zatvaranje Olimpijskih igara u Parizu tijekom kojeg su nastupali brojni slavni glazbenici. Na stadionu Stade de France okupilo se desetak tisuća ljudi, uključujući i sportaše koji su sudjelovali na OI, koji su uživo pratili različite plesne i akrobatske točke, govore i nastup francuske grupe Phoenix.

image

Bend Phoenix

Oli Scarff/Afp

Iako je vizualno sve izgledalo spektakularno, brojnima se nije svidio odabir benda za posljednji dan OI. Isto tako, tijekom nastupa je bend imao tehničkih problema, a dogodio se i trenutak kada su im se na pozornici pridružili neki sportaši, koje su kasnije udaljili s pozornice jer tamo nisu smjeli biti.

image

Sportaši okružili Phoenix

Luis Robayo/Afp

Osim toga, gledatelji BBC-ja su komentirali kako misle da je bend svoje pjesme izvodio na playback te su ih zbog toga kritizirali na društvenim mrežama. Međutim, nakon što je olimpijska zastava došla do Los Angelesa, gdje će se održati sljedeće Olimpijske igre, krenuo je nastup Red Hot Chilli Peppersa. Izveli su svoju pjesmu "Can‘t Stop" i oduševili publiku i gledatelje.

Potom je nastupila i Billie Eilish koja je zapjevala svoju hit pjesmu "Birds of a Feather".

Ipak, nastup koji su baš svi komentirali i s kojim je "bilo spašeno" zatvaranje OI je nastup Snoop Dogga i Dr. Drea.

Snoop Dogg, koji je ove godine bio u Parizu na OI i koji je prozvan "maskotom SAD-a", prvo je otpjevao svoj hit "Drop It Like It‘s Hot". Uz njega je bila i jedna plesačica, a okružili su ga brojni fanovi koji su glasno pjevali uz njega. Potom je Snoop došao na veliku pozornicu gdje su prije njega nastupali dečki iz RHCP-a, a na iznenađenje mnogih mu se pridružio slavni Dr. Dre.

Dvojac je izveo pjesmu "The Next Episode", a odmah su se počele nizati pozitivne reakcije. "Snoop Doggov nastup na ceremoniji zatvaranja je tako savršen kraj. Bio je tako iskren navijač na svim Olimpijskim događajima u posljednjih dva tjedna i sad može poželjeti dobrodošlicu igrama u svom rodnom gradu", bio je jedan od komentara na X-u. "Tri sata sam gledao ono umjetničko smeće, a onda je Amerika ušla u igru i u 20 minuta rasturila", "Hvala Bogu! Dr. Dre i Snoop Dogg su spasili show", pisali su neki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:42