NEUGODAN TRENUTAK

Šokantan obračun na crvenom tepihu: Nicole Kidman bijesno odgurnula Salmu Hayek!

Dvije glumačke zvijezde pozirale su s pjevačicom, a video neugodnog trenutka proširio se društvenim mrežama

Nicole Kidman, Salma Hayek

 Andrea Renult/Daniele Cifalà/Nurphoto/Afp

Neugodan trenutak dogodio se između glumačkih zvijezda Nicole Kidman i Salme Hayek na modnoj reviji brenda Balenciaga, koja se održala u sklopu ovogodišnjeg pariškog Tjedna mode. Trenutak kad su se dvije slavne glumice susrele proširio se društvenim mrežama, a brojni se sada pitaju postoje li tenzije između dvije zvijezde.

Nicole i Salma su na događaju pozirale s pjevačicom Katy Perry, a sve su tri zvijezde bile zagrljene. Potom je Salma htjela da naprave drugačiju pozu, što je Kidman odbila. Hayek je pokušala staviti svoju ruku oko nje, a glumica joj je ruku odgurnula.

Kidman je potom poljubila Perry u obraz, a s Hayek se porječkala, kako se može vidjeti na videu koji je postao viralan. U trenutku kad je Nicole odlazile joj je Salma rekla: "Da, molim te, savjet", na što je Nicole odgovorila s: "Ne treba ti". Na to se Salma nadovezala s: "Treba mi".

Salma je fotografije s revije podijelila na Instagramu, a na jednoj od njih je pozirala s Kidman. Kako brojni sada pišu, na fotografiji se može vidjeti da postoje tenzije između njih. Hayek se na fotografiji jedva nasmiješila, dok je Nicole gledala u pod.

Inače, ovo je prvi put da je Nicole viđena nakon što je podijelila tužne vijesti da joj je preminula majka, samo nekoliko sati prije nego što je na filmskom festivalu u Veneciji trebala primiti nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Babygirl". Naposljetku Nicole nije osobno primila nagradu jer je morala otići nazad u Australiju kako bi mogla biti sa svojom obitelji.

"Danas sam stigla u Veneciju i nedugo nakon toga saznala sam da je moja lijepa, hrabra majka Janelle Ann Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram ići svojoj obitelji, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, ona me vodila, ona me stvorila. Izuzetno sam zahvalna što mogu svima vama izgovoriti njezino ime putem Haline. Sudar života i umjetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve", napisala je u svojoj izjavi koju je tada pročitala redateljica filma Halina Reijn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 14:49