STIGLA ELIZABETA

Srpkinja udana za bogatog Kazahstanca rodila mu peto dijete: Evo kako je on reagirao kad mu je rekla da stiže curica

Milica je rodila djevojčicu kojoj je dala ime Elizabeta, a to joj je peto dijete

Milica Polskaya

 Instagram/Milica Polskaya/

Srpska influencerica Milica Polskaya nekada je studirala u Nišu i živjela život obične djevojke iz susjedstva, a onda je upoznala bogatog Kazahstanca i život joj se u potpunosti promijenio. Danas pliva u bogatstvu s moćnim milijunašem koji je ljubav njezina života, a nedavno su dobili peto dijete.

Milica je rodila djevojčicu kojoj je dala ime Elizabeta. Svojim se obožavateljima obratila putem društvenih mreža i otkrila da je porod prošao u najboljem redu.

"Dragi moji, da vam se javim iz rodilišta. Rodila sam prije dva dana i na svijet donijela kćerkicu koja će se zvati Elizabeta. Sofija i dječaci dobili su sestru", otkrila je svojim obožavateljima.

Također je podijelila i video sa suprugom u kojem je otkrila kako je on reagirao kad mu je otkrila da je opet trudna. I ovog je puta svome dragome sakrila lice, a poznato je da ne želi otkrivati njegov identitet na internetu.

Podsjetimo, Milica je rođena u Boru, potom se preselila u Niš zbog fakulteta, a 2010. stekla je titulu Miss. Promjena u njezinom životu nastupila je kada je iz Srbije otišla za Dubai kako bi radila kao hostesa.

„Studirala sam državni Pravni fakultet dvije godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam na trećoj godini morala prijeći na samofinanciranje. Odlučila sam zaraditi novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na ljetovanje, a kasnije i raditi. Potpisala sam ugovor preko e-maila, imala online intervju preko Skypea i dobila posao hostese. Kartu i smještaj mi je na početku osigurala kompanija. Kasnije sam unaprijeđena i počela sam raditi kao PR jednog poznatog kluba“, rekla je jednom prilikom za srpski Blic.

Svoga supruga upoznala je jednu večer u izlasku.

„Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put se nisam htjela upoznati s njim jer je dva sata prije toga njegov prijatelj prišao kako bi se fotografirao sa mnom. Njegov prijatelj je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju prijateljicu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografirao prijatelj, a onda šalje prijateljicu. Sljedeću večer sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dvije čaše sa šampanjcem i nasmijao se. Ostala sam kratko s njima jer je bio prelijep. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu poslije sat vremena svoj broj telefona i malo smo plesali. On me je zvao sutradan na sastanak da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom prijatelju ‘ona će meni roditi sina‘“, podijelila je Milica kako je upoznala supruga.

Mnogi su sumnjali da joj je suprug milijarder, ali ona je to negirala.

„U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju tvornicu i to je sve što želim o tome reći. Želim zadržati našu privatnost.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2024 08:40