SRETNE VIJESTI

Srpska manekenka i holivudski glumac dobili su drugo dijete: Otkrili spol i ime

Nina i Jay upoznali su se u jednom noćnom klubu, a vjenčali su se 2022. godine nakon sedam godina veze

Jay Ellis sa suprugom Ninom Seničar na gala večeri u Los Angelesu.

 Image Press Agency/Nurphoto/Shutterstock Editorial/profimedia

Srpska manekenka i glumica Nina Seničar i njen suprug, holivudski glumac Jay Ellis, dobili su drugo dijete. Sretne vijesti je Nina otkrila na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj su ona, suprug i njihova kći držali bebine noge. "Wow, imamo sina", napisala je.

Dječak je rođen 11. srpnja, a dali su mu ime Noa Gray Ellis. Par ima kćer Noru Grace Ellis koju su dobili 2019. godine. U komentarima su Nini i Jayju čestitali brojni, među njima i Iris Cekuš, supruga pobjednika ‘Plesa sa zvijezdama‘ Pedra Soltza. "Čestitam draga", napisala joj je Iris.

Nina i Jay, koji je poznat po ulozi u filmu "Top Gun: Maverick", upoznali su se u jednom baru u Los Angelesu.

"Ja sam njega zvala na večeru, odvela sam ga na večeru i ja sam je i platila. Imala sam neku drugu ideju kako će se to razviti, ali se nije tako razvilo. Iz razloga što je on imao neku potpuno drugu ideju u glavi. Ako njega pitaš on će reći da kada me je vidio, je rekao sebi da će da oženiti. Kao što sam rekla, ja sam imala totalno drugu ideju u glavi. Mislila sam da će to biti nešto kraćeg roka, a ispostavilo se da će to biti čovjek mog života", ispričala je Nina jednom prilikom.

image

Jay Ellis i Nina Senicarna Vanity Fair Oscar partyju

Oconnor-arroyo/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Oconnor-arroyo/aff-usa.com/pa Images/profimedia

Vjenčali su se 2022. godine, nakon sedam godina veze. Ceremoniju su organizirali u Toskani, a bilo je prisutno oko 190 uzvanika. Njihovo se vjenčanje našlo među 10 najljepših te godine prema Vogueu.

Par se u ožujku zajedno pojavio na zabavi Vanity Faira nakon dodjele Oscara. Tada je ona u crnoj pripijenoj haljini naglasila svoj trudnički trbuščić. Da čekaju drugo dijete je objavila početkom istog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:35