LETIO ZA CIPAR

Srpska turbofolk zvijezda izazvala kaos na aerodromu, urlao pa rasplakao djecu: ‘Ajde babo jedna...‘

Pjevač je nedavno prekinuo vezu s 22 godine mlađom djevojkom, a sad se našao u centru skandala koji su uhvatili i tabloidi

MC Stojan 

 M. M./Ata Images/Profimedia

Srpski pjevač MC Stojan nedavno je putovao na Cipar, a fotografi su ga uhvatili na aerodromu u Beogradu. Kako prenosi Kurir, pjevača su sreli u ranim jutarnjim satima, a do ulaska u avion je razgovarao s prijateljem.

Na aerodrom je stigao u ležernom izdanju, a izgledao je vrlo pospano. Kako piše medij, Stojan je u avion ušao među posljednjima, a čim se ukrcao je počeo vikati na jednu stariju gospođu. Poručio joj je da mu se skloni s puta.

"Njega nitko nije ni primijetio dok nije počeo vikati na jednu gospođu koja je stavljala ručnu prtljagu iznad svog sjedišta. Nekoliko puta je ponovio: ‘Ajde, baba, brže malo!‘ Krajnje nekulturno. Svi su bili šokirani, mala djeca su se uznemirila i počela su plakati. Tad su mnogi prokomentirali tko je u pitanju i da je takvo ponašanje jedne javne osobe dno dna. I tijekom cijelog leta je nešto gunđao, očigledno je bio nenaspavan i vrlo nervozan", ispričao je izvor za medij.

Inače, 41-godišnji pjevač se nedavno našao u centru pozornosti zbog veze sa Zoranom Mićanović (19). Par je nedavno prekinuo, a razlog je navodno to što se pjevač u Cipru družio s brojnim djevojkama te je sve snimio za društvene mreže. "Ja ne znam što se ovo događa na Cipru. Zorana, izvini, kako je, tako je. Nisam namjerno", rekao je tada nakon čega je Zorana putem Instagrama napisala da više nisu u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 09:59