EMILY SE VRATILA

Stigle su nove epizode voljene serije: Emilyna i Gabrijelova kemija je neosporna, no...

Emily je svojim burnim ljubavnim životom zainteresirala mnoge, a još se ne zna hoće li novih sezona biti i nakon ove

Emily u Parizu, sezona 4

 

 Netflix/planet/profimedia/Netflix/planet/profimedia

Čekanje na to kakve će avanture i ljubavne jade sljedeće doživjeti Emily Cooper ovog ljeta konačno završava. Četvrta sezona ove Netflixove serije je stigla, a podijeljena je u dva dijela, kao što je bio slučaj s najnovijom sezonom "Bridgertona" i četvrtom sezonom serije "Stranger Things", piše Deadline.

Emily je s emitiranjem prvi put počela 2. studenog 2020. godine, a ubrzo je stekla svjetski uspjeh i slavu. Nakon druge sezone, koja je izašla u prosincu 2021., odlučeno je da fanove zasigurno čekaju još dvije sezone.

Netflix je početkom lipnja objavio prve fotografije za nadolazeći nastavak komedije s europskom radnjom, dodatno potičući znatiželju o tome kakvi će biti odnosi između Emily i Gabriela, Emily i Alfieja, Emily i Mindy, Emily i Camille te mnogih drugih likova.

Oni koji su ostali na rubu svojih sjedala nakon kaotičnog završetka prošle sezone mogu se umiriti jer prvi dio četvrte sezone s emitiranjem je krenuo danas, dok će drugi dio uslijediti nešto kasnije, točnije 12. rujna ove godine. Ova će sezona, kao i prijašnje, imati po deset epizoda, samo će one biti podijeljene u dva dijela te izlaziti pet po pet.

Lily Collins vratila se kako bi ponovo bila naša junakinja iz naslova serije, marketinška genijalka Emily Cooper koja se prvotno preselila iz svoje tvrtke u Chicagu u Pariz da bi radila za sestrinsku agenciju. U seriji također glume Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery i William Abadie. Lucien Laviscount također je postao stalni dio glumačke postave, a najava za sljedeću sezonu nagovijestila je da ćemo ga još viđati jer se u njoj nalazi i lik kojeg glumi, Alfie.

Ako još niste pogledali nijednu epizodu ove serije ili ste pak zaboravili događanja prijašnjih sezona, na Netflixovim stranicama može se naći kratak sadržaj. U njemu stoji da je prošle sezone Camille otkazala svoje očekivano vjenčanje s Gabrielom (Lucas Bravo) jer je znala da on i Emily gaje osjećaje jedno prema drugom, ali ispostavilo se da je trudna.

Četvrta se sezona, kako stoji na stranicama Netflixa, fokusira na ljubavni trokut između Emily, Alfieja i Gabriela. No Gabriel je na putu da postane otac, a najgori strahovi bivšeg dečka Alfieja o njoj i Gabrielu su potvrđeni. Nažalost, Emilyna i Gabrielova kemija je neosporna dok zajedno rade na osvajanju Michelinove zvjezdice, ali dvije velike tajne prijete poništiti sve o čemu su sanjali. U međuvremenu na poslu, Sylvie se, za dobrobit svog braka, prisiljena suočiti s teškom dilemom iz svoje prošlosti, a Mindy, Emilyna najbolja prijateljica, i njezin bend prisiljeni su štedjeti kad im ponestane sredstava za pripreme za Euroviziju.

Netflix je također otkrio da su dijelovi nove sezone snimani diljem Rima, a na pitanje hoće li biti sljedećih sezona, autor Darren Star nije u potpunosti odgovorio.

“Definitivno mislim da serija ima život i nakon ove sezone, koja nije nužno zamišljena kao posljednje poglavlje. Ne nazire se kraj dok svi ne osjete da je vrijeme za kraj i ne mislim da je ova serija ograničena brojem sezona. Smatram da o tome kada će doći kraj uistinu odlučuje svačiji entuzijazam, želja da se na seriji još radi te priče koje se preko likova moraju ispričati“, rekao je Star.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 11:03