NAPET RAZGOVOR

Što se zapravo dogodilo između Nicole Kidman i Salme Hayek? Čitač s usana otkrio sve: ‘Dosta je...‘

Snimka koja se proširila društvenim mrežama izazvala je podijeljena mišljenja obožavatelja

Nicole Kidman, Salma Hayek

 Robyn Beck/Michael Tran/Afp

Glumice Nicole Kidman i Salma Hayek našle su se u centru pozornosti nakon trenutka s pariškog Tjedna mode koji su brojni opisali napetim i neugodnim. Video u kojem je Nicole odgurnula Salminu ruku sa sebe je postao viralan, a obožavatelji su primijetili i da su se glumice porječkale u tom trenutku.

Hayek je od Kidman navodno tražila savjet, na što joj je Nicole rekla da joj savjet "ne treba". "Treba mi", odgovorila je Hayek. Međutim, sada je čitač s usana Jeremy Freeman za Page Six otkrio što su glumice, prema njegovom mišljenju, rekle.

"Okrenimo se ovdje, u redu, ovdje", rekla je navodno Salma, na što je Nicole odgovorila: "Hej, dobro sam. Eto, dosta je, u redu je." Salma je tada rekla: "Moramo..." i stavila ruku na ramena pjevačice Katy Perry koja je u tom trenutku bila s njima. "To je dobro", rekla je potom Salma.

Obožavatelji još uvijek pišu kako je razgovor između dvije glumice bio napet, ali neki smatraju da su Hayek i Kidman samo bile umorne i pod stresom zbog toga što su bile okružene fotografima.

Društvenim mrežama su se nešto kasnije proširile i druge snimke koje su nastale te večeri, a na njima se, kako piše Page Six, može vidjeti da su glumice normalno razgovarale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 08:53