OD PITTA DO KERUMA

Stručnjakinja za veze otkrila zašto stariji muškarci izlaze s mlađim ženama: ‘Ne nasjedajte na zabludu!‘

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Tobey Maguire primjer su muškaraca koji ne mare za godine, a pridružile su im se neke naše zvijezde

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Zlatko Mateša

 Rocco Spaziani/Upi/Terma,sl/Backgrid/Profimedia/Sasa Buric/Cropix

Američki glumac Brad Pitt (60) prije nekoliko je dana prvi put na crveni tepih došao sa svojom djevojkom Ines de Ramon (31). Brad je vezu s gotovo 30 godina mlađom djevojkom započeo prije dvije godine, a oko njihove su se romanse pojavile brojne kontroverze, najviše zbog njihove razlike u godinama.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

Rocco Spaziani/Upi/Profimedia

Za godine ne mari ni njegov slavni kolega Leonardo DiCaprio (49), koji je poznat po tome da s djevojkama izlazi sve dok ne napune 25 godina. Međutim, njegova današnja djevojka Vittoria Ceretti ima 26 godina te je od njega mlađa 23 godine.

image

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti

Terma,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Klubu muškaraca koji vole izlaziti s mlađim ženama nedavno se pridružio i Tobey Maguire (49), poznat po filmu "Spider-Man". Njega su nedavno povezivali s 20-godišnjom glumicom Lily Chee, a nedavno je viđen i s 24 godine mlađom manekenkom Babette Strijbos, s kojom je razmjenjivao poljupce na odmoru u Italiji.

image

Tobey Maguire i Babette Strijbos

Ciaopix/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Mlađe žene vole i naši slavni. Među njima je hrvatski političar Zlatko Mateša (75) koji se prošle godine vjenčao s 30 godina mlađom Blankom Kačer.

image

Zlatko i Blanka Mateša

Tom Dubravec/Cropix

Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum (63) više je od 10 godina u braku s Fani, koja je od njega mlađa 23 godine.

image

Fani i Željko Kerum

Vojko Basic/Cropix

Legendarni glazbenik Miro Ungar (87) već je 24 godine sa svojom suprugom Sarom, a od toga su u braku dugih 15 godina. Njihova razlika od 42 godine nikad im nije smetala, a kako je jednom prilikom rekao za IN Magazin, oni tu razliku niti ne osjete. "A gledajte, ja sam vrlo mladog duha i ja se nosim s mladima, živim među mladima, a Sara voli ozbiljniju i stariju generaciju tako da zapravo razliku uopće ne osjećamo", rekao je tada.

image

Miro Ungar sa suprugom Sarom

Biljana Blivajs/Cropix/Cropix

Zašto stariji muškarci preferiraju mlađe žene? Na ovo je pitanje za The US Sun odgovorila stručnjakinja za veze Annabelle Knight. Autorica bestselera i poznata trenerica za veze među slavnim zvijezdama objasnila je kako je jedan od razloga zašto stariji muškarci izlaze s mlađima to da se i sami tako osjećaju mlađe. Međutim, to nije jedini razlog.

Kao primjer tomu je uzela DiCaprija koji prekida s curama prije nego što napune 26 godina. Ranije je izlazio s Gisele Bundchen, Blake Lively i Camillom Morone, a sa svima njima je prekinuo prije njihove 25. Njegova nova djevojka Vittoria pak ima 26 godina, stoga brojni misle da bi se glumac napokon mogao skrasiti jer je pronašao "onu pravu". Knight smatra kako to što je ona malo starija od žena s kojima inače izlazi, to zapravo ne znači da će glumac s njom ostati dugo, to je zabluda.

image

Leonardo DiCaprio i Camila Marrone

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Moguće je da trenutno izlazi s nekim izvan svoje uobičajene dobi kako bi utišao neke glasine koje ga slijede u posljednjih nekoliko godina", rekla je autorica. Istaknula je i kako je Vittoria njegov uobičajen tip djevojke. "Sudeći prema njegovom prijašnjem iskustvu, bilo bi lako za reći da vjerojatno neće trajati zauvijek. Ne znamo detalje njihove veze, a tko može reći da ova veza neće biti drugačija", navela je.

image

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti

Ciaopix/Cobra Team/Frezzalafata/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Muškarci u Hollywoodu, ali i šire, već desetljećima izlaze s mlađim djevojkama, a u posljednje vrijeme su one, kako kaže Annabelle, sve mlađe i mlađe. Jedan od takvih primjera je veza Billa Belichicka, trenera američkog nogometa koji vuče korijene iz Hrvatske. 72-godišnji trener nedavno je javno otkrio da je u vezi s 49 godina mlađom Jordan Hudson.

"Pogledajte u bilo koje desetljeće u prošlosti i moći ćete navesti par s velikom razlikom u godinama, bili to Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ili Frank Sinatra i Mia Farrow", poručila je. Istaknula je i da neki pritisci društva mogu utjecati na sklonost muškaraca prema mlađim ženama, pogotovo u Hollywoodu.

image

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones

Italy Photo Press/Zuma Press/Profimedia

Knight je rekla kako postoji više razloga zašto muškarci u 50-ima ili stariji traže djevojke u ranim ili srednjim 20-ima. "Razlozi variraju od veze do veze, ali to može biti zato da se i sami osjećaju mlađe ili moćnije. Odlasci na zabave i druženje s mlađim prijateljima njihovih partnerica može biti osnažujuće", ispričala je Knight.

Slavna autorica je pričala i o tome zašto mlađe djevojke biraju starije muškarce. "Što se tiče zanimanja žena za takve veze, mlađim ženama je često privlačno izlaziti sa zrelijim muškarcima", kaže. Istaknula je i da djevojke imaju osjećaj da će im stariji muškarci pružiti nešto što im ne mogu pružiti muškarci njihovih godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 17:16