ŠOKIRAO SE

Suprug Serene Williams i suosnivač Reddita ostao zatečen kada mu je dijagnozirana bolest: ‘Nisam imao simptome‘

‘Čudno. Nema simptoma, srećom, ali liječit ću je...‘, poručio je Alexis Ohanian, suprug Serene Williams i suosnivač Reddita

Serena Williams, Alexis Ohanian i Olympia Ohanian

 Profimedia/

Nakon što je prošao kroz više medicinskih pregleda, Alexis Ohanian, suosnivač Reddita i suprug tenisačice Serene Williams, šokirao se kada mu je dijagnozirana lajmska bolest. "Čudno. Nema simptoma, srećom, ali liječit ću je", otkrio je na svom X-u Ohanian kojeg je dijagnoza zatekla, kako prenosi Daily Mail, iako ima obiteljsku povijest povezanu s bolešću.

image

Serena Williams, Alexis Ohanian i Olympia Ohanian

Walter/bestimage/profimedia/Walter/bestimage/profimedia

"Voljena je osoba bolovala prije nekoliko godina, pokazala se gomila simptoma, ali nisu znali što je dok ga nisu testirali na ovo i pronašli o čemu je riječ pa uspješno liječili", objasnio je suosnivač Reddita. Inače, lajmska je bolest uzrokovana borelijom, bakterijom koju nosi krpelj pa se ljudi obično zaraze njegovim ugrizom.

Bolest se može liječiti, a ako je riječ o ranijoj fazi, u 10 do 14 dana uz antibiotike može doći do potpunog oporavka. Osim Ohaniana, borbu s lajmskom bolesti vodili su i bivši model Yolanda Hadid, model Bella Hadid, pjevač Justin Bieber, glumac Ben Stiller, komičarka Amy Schumer i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 22:06