PROGOVORILA O BOLESTI

Supruga Brucea Springsteena otkrila da joj je dijagnosticiran rak krvi: ‘To je sada za mene nova normala‘

Patti je u dokumentarcu o Bruceu i njegovom bendu rekla da joj je bolest dijagnosticirana 2018. godine

Bruce Springsteen i Patti Scialfa

 Christopher Polk/Golden Globes Via Afp

Supruga glazbenika Brucea Springsteena, Patti Scialfa, otkrila je da joj je dijagnosticiran rak krvi. Scialfa, koja je članica benda E Street Band koji nastupa s Bruceom, u dokumentarcu "Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band" rekla je kako joj je 2018. godine dijagnosticiran multipli mijelom, rak plazma stanica, prenosi The Guardian.

Bolest joj je otkrivena tijekom Springsteenovih koncerata na Broadwayu. U dokumentarnom je filmu pričala o svojoj bolesti te rekla kako joj je turneja nakon dijagnoze postala "izazovna".

image

Bruce Springsteeni i Patti Scialfa

Jeff Ross/shutterstock Editorial/profimedia/I

"Bio je jako dobar osjećaj vratiti se na pozornicu. Turneja je postala izazov za mene. Bolest utječe na moj imunološki sustav tako da moram biti pažljiva oko toga što ću raditi i gdje ću ići. S vremena na vrijeme ću doći na nastup ili dva i mogu otpjevati nekoliko pjesama na pozornici. To je sada za mene nova normala i u redu sam s tim", poručila je ona.

image

Bruce Springsteen i Patti Scialfa

Christopher Polk/Golden Globes Via Afp

Legendarni glazbenik je ranije također imao zdravstvenih problema. Prošle je godine morao odgoditi turneju zbog liječenja peptičke ulkusne bolesti, a u svibnju ove godine je imao problema s glasom.

Patti se bendu E Street Band pridružila 1984. godine te postala prateći vokal na Bruceovoj turneji. Nešto kasnije su ona i glazbenik započeli romantičnu vezu, vjenčali su se 1991. godine, a danas imaju troje djece, Evana, Jessicu i Samuela.

image

Bruce Springsteen, Jessica Springsteen i Patti Scialfa

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 13:51