IZLAZE CIJELO LJETO

Šuška se da Tom Brady ljubi ovu ljepoticu: Tko je brineta koja trenutno vlada svijetom modelinga?

Svoj prvi prilog za Sports Illustrated model Brooks Nader je snimila 2020. godine i od tada putuje svijetom i snima kampanje

Brooks Nader 

 Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Američki nogometaš Tom Brady i model Brooks Nader, prema Peopleovom izvoru, imaju vrlo blizak odnos. "Oni su se družili ovo ljeto, sastajali se u različitim gradovima. Ležerno je. Ona ima vrlo aktivan društveni kalendar i voli tulumariti, a Tom je često s djecom i ne voli noćni život", kazao je izvor sugerirajući na to da par i dalje nije u vezi, ali da izlaze i druže se kao ipak nešto više od prijatelja.

image

Brooks Nader

Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Brooks Nader

Sbch/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Sbch/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Brooks Nader

Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kao što znamo, Brady ima sina Johna "Jacka" Edwarda Thomasa s bivšom djevojkom, glumicom Bridget Moynahan, i dvoje djece s bivšom suprugom Gisele Bündchen, Benjamina Reina i Vivian Lake. A glasine o Bradyju i Nader krenule su još nakon što je objavljena epizoda podcasta ‘Deux U by Deuxmoi‘, u kojoj se tvrdilo da je par više puta viđen zajedno u javnosti.

Prošle godine Bradyja su povezivali s glumicom Reese Witherspoon nakon što je podnijela zahtjev za razvod od supruga, glumca Jima Totha. Međutim, njihovi predstavnici demantirali su glasine. Nagađalo se i da ima romansu s reality zvijezdom Kim Kardashian, ali i modelom Irinom Shayk.

image

Tom Brady, Jack, Benjamin i Vivian

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Nader je pak 2019. otkrila da se razvodi od supruga Billyja Hairea nakon što su mjesecima živjeli odvojeno. Razvod je bio, kako mediji prenose, prijateljski, a model se odlučila posvetiti karijeri. Inače, prije nego je postala model za kupaće kostime Sports Illustrateda, Nader je diplomirala financije i financijski menadžment, no stažirajući je shvatila da želi graditi karijeru u modelingu, prenosi The Sun.

Svoj prvi prilog za Sports Illustrated Nader je snimila 2020. godine i od tada putuje svijetom i snima kampanje. "Sports Illustrated je puno pomogao mom samopouzdanju. Okruženi ste nekim od najutjecajnijih, prekrasnih supermodela. Ne samo da imaju priznanje, već imaju i lijepu dušu, iznutra su još ljepši", kazala je jednom prilikom Nader kojoj je zajednica Sports Illustrateda pomogla da pronađe svoje mjesto u svijetu kao model.

image

Brooks Nader i princ Constantine Alexios

Patriot Pics/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Patriot Pics/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Brooks Nader i princ Constantine Alexios

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia
image

Brooks Nader i princ Constantine Alexios

Elder Ordonez/instar Images/profimedia/Elder Ordonez/instar Images/profimedia

Inače, prije Bradyja, Nader su povezivali s princem Constantineom Alexiosom od Grčke i Danske, jer se s njim Nader pojavila na vjenčanju manekenke Olivie Culpo i američkog nogometaša Christiana McCaffreya, prenosi People. Iako glasine nikada nisu potvrđene niti demantirane, čini se da Constantine ipak nije Naderin princ na bijelom konju, ali možda bi mogao biti Brady.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 19:57