SVE JE ŠOKIRAO

Svi pričaju o drastičnoj promjeni imidža Bradleyja Coopera, internet gori: ‘Što je ovo?! Zar mu nije nitko rekao?‘

Bradley Cooper bio je u društvu kćeri kada su ga fotografi ulovili s drugačijom frizurom i bradom

Bradley Cooper

 Tayfun Coskun/Anadolu Via Afp

Bradley Cooper prošetao je New Yorkom u opuštenoj odjevnoj kombinaciji u društvu svoje kćerkice Lee. Odjenuo je traperice, crnu košulju kratkih rukava i sive tenisice, a od sunca se zaštitio sunčanim naočalama. Ipak, svi su primijetili njegovu promjenu imidža.

image

Bradley Cooper i kćer Lea

T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Naime, promijenio je izgled svoje brade. Dio ispod donje usne je obrijao, a na ostatku lica imao je svoj uobičajen stil.

image

Bradley Cooper

T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Promijenio je i frizuru. I dalje mu je kosa razbarušena kao inače, ali sada je napravio razdjeljak u sredini.

Nije poznato što je motiviralo glumca na ovakvu promjenu imidža, radi li se možda o nekoj novoj ulozi ili samo promjeni stila, no definitivno je novim izgledom izazvao pozornost medija, ali i fanova koji su ga na društvenim mrežama počeli masovno ismijavati.

"Imamo pitanja", napisao je jedan na X-u , dok se netko drugi našalio da je doživio nezgodu dok se brijao. "Je li mu itko rekao da izgleda kao kreten?", napisao je drugi, a treći je dodao da je glumac "brijao bradu u 6 ujutro" uz emoji šokiranog, zapanjenog lica.

Poznato je da slavni glumac trenutno radi na filmu "Is This Thing On" kao glumac i režiser.

image

Bradley Cooper i kćer Lea

T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Podsjetimo, holivudska zvijezda u zadnje je vijeme česta tema medija zbog sve glasnijih šuškanja o romansi s manekenkom Gigi Hadid. Iako se oni nikad nisu javno izjasnili o tome, često ih viđamo zajedno, a strani mediji pišu da je par skupa od kraja prošle godine. Ranije je Cooper bio u vezi s manekenkom Irinom Shayk, s kojom je prekinuo 2019. i s kojom ima kćer Leu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 07:10