U PANICI ZBOG SNIMKE?

Svi strahuju da će skandal s Diddyjem uništiti mladu zvijezdu, posljednji put je snimljen u petak, izraz lica sve govori

Kruže glasine o snimci seksa između Diddyja i još poznatije ličnosti, mnogi sumnjaju da je riječ o Justinu Bieberu

Justin Bieber

 Mhd/pacific Coast News/profimedia/Mhd/pacific Coast News/profimedia

Justin Bieber viđen je u petak navečer u Los Angelesu zamišljen i potišten dok se njegovo ime nastavlja uvlačiti u skandal sa seksualnim zločinima Seana „Diddyja“ Combsa. Pop zvijezda (30) snimljena je u svom automobilu dok je sam napuštao Chateau Marmont. Bio je odjeven u bijelu majicu s kapuljačom, a oko glave je omotao crveno bijeli šal, bio je zamišljen i strogog izraza lica dok je sjedio za volanom piše Page Six.

image

Justin Bieber

Mhd/pacific Coast News/profimedia/Mhd/pacific Coast News/profimedia

Pjevačevo prijateljstvo s Diddyjem kada je Bieber bio tek dječak nedavno je postala vruća tema nakon što je glazbenim optužen za niz zločina povezanih uz seksualno uznemiravanje, pedofiliju i prostituciju.

image

Justin Bieber

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, isječci Biebera u sumnjivim razgovorima s reperom ponovno su se pojavili na internetu. Na primjer u ožujku je ponovno postao popularan stari YouTube video u kojem pjevač koji je tada imao 15 godina pokazuje kako provodi 48 sati s Diddyjem.

“Gdje se družimo i što radimo, ne možemo baš otkriti, ali to je definitivno san svakog 15-godišnjaka”, rekao je tada reper u dijelu videozapisa, a mnogi su tu njegovu rečenicu okarakterizirali kao vrlo jezivu.

Potom se pojavio drugi video na kojem se vidi kako se Bieber osjeća nelagodno kada ga je Combs upitao: “Počinješ se ponašati drugačije, ha? Nisi me zvao i više se ne družimo kao što smo to činili nekada.“

Izvor blizak pjevaču potvrdio je kako Bieber zna sve optužbe protiv Diddyja, ali da se sada želi fokusirati na to da bude dobar suprug i otac. No njegovo se ime i dalje spominje dok kruže glasine o tome kako postoji snimka seksa između Diddyja i slavne osobe koja bi mogla biti poznatija čak i od samog repera.

image

Justin Bieber i Puff Daddy

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

Drugi je izvor rekao za The Post Friday da je neimenovana slavna osoba užasnuta činjenicom da bi snimka mogla biti objavljena, dodajući da je situacija bila „potpuna noćna mora“ i „okidač“ za tu osobu.

„Osoba se osjeća izdano i cijela mu situacija uzrokuje mnogo problema te na površinu ponovno izvlači mučna i teška sjećanja. Osjeća se kao da je bio žrtva prije toliko godina i da je sad ponovno žrtva. Ako se ta snimka objavi pratit će ga cijeli život i biti zauvijek na internetu“, rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 20:36