ZAVIDNA FIGURA

Svi su gledali u nju: Meksička glumica pokazala isklesane mišiće u haljini s prorezima

Eiza je prisustvovala jednom događaju u Saint-Tropezu, a zbog modne kombinacije su ju svi primijetili

Eiza Gonzalez

 Cyril Moreau/bestimage/profimedia/

Meksička glumica i pjevačica Eiza Gonzalez, zvijezda filma "Baby Driver", prisustvovala je događaju "Summer Gala by Gala One 2024" u Saint-Tropezu. Glumica je još jednom privukla pozornost svih prisutnih, a sve zbog izazovne modne kombinacije u kojoj je stigla na galu.

Eiza je nosila bež haljinu s velikim prorezom na predjelu trbuha, kojim je naglasila svoje isklesane trbušnjake. Uska haljina je imala i duboki dekolte. Sve je upotpunila jednostavnim nakitom.

image

Eiza Gonzalez

Cyril Moreau/bestimage/profimedia/

Gonzalez je svoju karijeru započela tek prije nekoliko godina, a vrlo brzo je postigla velike uspjehe. Do sad je glumila u filmovima kao što su "Alita: Battle Angel", "Bloodshot" i "Ambulance", a pojavila se i u nekim televizijskim serijama. Posljednje u čemu je glumila je film "The Ministry of Ungentlemanly Warfare".

Eiza se uz glumu bavi i glazbom te je već objavila dva albuma.

image

Eiza Gonzalez

Angela Weiss/Afp

Atraktivna glumica je poznata i po navodnim vezama sa slavnim kolegama. Prije četiri godine je imala kratku vezu s glumcem Timotheejem Chalametom, a nakon njega je bila i s Dustyjem Lachowiczem. Povezivali su ju i s Joshom Duhamelom, Calvinom Harrisom, Malumom, Liamom Hemsworthom i drugima.

Glumica je u veljači 2022. godine započela vezu s Jasonom Momoom, s kojim je bila nekoliko mjeseci prije nego što su prekinuli.

image

Eiza González

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

Iako je trenutno na vrhuncu svoje karijere, a čini se da joj dobro ide i u ljubavi, glumica nije oduvijek imala lagan život. Eiza je s 12 godina ostala bez oca koji je poginuo u motociklističkoj nesreći. Nakon njegove smrti se dugo godina borila s depresijom i poremećajem kompulzivnog prejedanja. Danas se osjeća puno bolje jer, kako kaže, redovito odlazi na psihoterapiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 19:28