ŠTO JE OVO?!

Svi su u nevjerici zbog frizure legendarnog nogometaša, pogledajte kakav se pojavio u TV eteru: ‘Je li izgubio okladu‘‘

Landon Donovan svom je bivšem suigraču Mikeu Mageeju otkrio da je prije dva tjedna bio na transplantaciji kose i da mu je rečeno da se to neće vidjeti na kameri

Landon Donovan

 Ben Nichols/Alamy/Alamy/Profimedia

Bivši američki nogometaš Landon Donovan (42) trenutno je na radu u Njemačkoj, gdje za američku televizijsku postaju Fox Sports komentira Europsko nogometno prvenstvo.

Kada se u ponedjeljak pojavio u eteru kako bi dao svoje mišljenje o utakmici Francuske i Austrije, gledatelji postaje Fox Sports, a kasnije i korisnici društvenih mreža, uočili su da nešto baš i ne štima s njegovom frizurom.

Naime, kada se Donovan okrenuo prema svom kolegi Ianu Darkeu, pokazao je gledateljima da mu dio kose na lijevoj stranu glave nedostaje. Bivši se nogometaš zatim brzo ponovno okrenuo prema kameri, međutim tih je par sekundi bilo dovoljno da njegova frizura (ili nedostatak iste) postane viralna senzacija.

Korisnici društvene mreže X satima su zbijali šale na račun Donovanove nepotpune frizure. Neki su rekli da izgleda kao da je iz frizerskog salona istrčao jer je uvidio da kasni na posao, a drugi su rekli da je vrijeme da obrije glavu jer je izgubio bitku s ćelavosti. Bilo je tu i usporedbi sa skečem iz nekoć popularne emisije "Jackass" te jednim likom iz serije "Simpsonovi".

Bivši američki nogometaš Mike Magee, nekoć suigrač Donovana u američkom nogometnom klubu LA Galaxy, objavio je na društvenoj mreži X poruke koje su Donovan i on razmijenili nakon spomenutog incidenta u eteru.

"LD, provjeri Twitter odmah i možda otpusti frizera", napisao je Magee Donovanu. "Gdje si bio prije sedam sati? Prije dva sam tjedna otišao na transplantaciju kose i rečeno mi je da se neće vidjeti na kameri", odgovorio je Donovan Mageeju. "Tko ti je to rekao, Rafa Marquez?!", našalio se Magee, referirajući se na meksičkog nogometaša koji je svojevremeno nosio dresove Barcelone i Monaca. Donovana je to nasmijalo. Magee ga je potom pitao može li objaviti njihove poruke, a Donovan mu je rekao da mu je svejedno te da je zaslužio.

Donovan se profesionalnim nogometom bavio od 1999. do 2019. godine, a najduže je igrao u LA Galaxyju. U karijeri je zabio 161 gol. Za američku je seniorsku reprezentaciju nastupio 157 puta i za 57 golova. Dvije je godine bio trener kluba San Diego Loyal, kluba koji je suosnovao. Klub je bio aktivan od 2019. do 2023. godine, a nakon toga je ugašen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 11:48