PRIJE SETOVA, ODMOR

Sydney Sweeney pozirala u kupaćem i pokazala zašto je najveći seks-simbol današnjice: ‘Najseksi žena na planeti!‘

Predah je ovo za mladu glumicu koju uskoro čeka nekoliko velikih projekata...

Sydney Sweeney

 Screenshot Instagram/Sydney Sweeney/

Glumica Sydney Sweeney pozirala je u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu, koji je istaknuo njezine obline, dok se vozila malim čamcem. Fotografije uživanja u ljetu, plavokosa je ljepotica i najveći seks simbol današnjice, podijelila u svojim Instagram pričama.

image

Sydney Sweeney

Screenshot Instagram/Sydney Sweeney/
image

Sydney Sweeney

Screenshot Instagram/Sydney Sweeney/

Nedavno je Sweeney također pozirala za svoje obožavatelje na Instagramu u crnom kompletiću koji je istaknuo njezine atribute, ali i pokazala koliko dobro zna surfati. "Najseksi žena na planeti", složni su obožavatelji u komentarima na njezine objave.

Predah je ovo za mladu glumicu koju čeka nekoliko projekata, među ostalim i "Eden" u režiji Rona Howarda, u kojem glume i Ana de Armas, Jude Law te Vanessa Kirby. Film će, kako prenosi Daily Mail, debitirati u rujnu na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Riječ je o pustolovnom filmu koji govori o skupini ljudi koji odlaze živjeti na otočje Galapagos kako bi, daleko od modernog društva, imali novi početak. Film se temelji na dokumentarcu "The Galapagos Affair: Satan Came to Eden" iz 2013. godine.

Sweeney se također vraća i na set treće sezone serije koja ju je proslavila, "Euforije". Naime, to je zadnja sezona popularne HBO-ove serije. Glumica je ranije otkrila da je sklopila suradnju s brendom obuće "Hey Dude" tako da će, kada ne bude na setovima spomenutih projekata, biti zauzeta reklamnim kampanjama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 09:37