KRITIZIRALI JE

Taylor Swift priredila zabavu nakon otkazanih koncerta, a fanovi bijesni: ‘Od zvijezde godine do razočaranja godine‘

Pjevačica je prošlog tjedna otkazala tri koncerta u Beču, nakon čega se do danas nije oglasila

Taylor Swift u Paris La Defense Areni 

 Julien De Rosa/Afp

Svjetska zvijezda Taylor Swift prošli je tjedan morala otkazati tri koncerta u Beču zbog terorističkih prijetnji. Od tada se nije oglasila na društvenim mrežama niti ju je itko vidio u javnosti. Sve do ponedjeljka navečer kad je snimljena ispred jednog kluba u Londonu gdje je organizirala privatnu zabavu za svoj tim.

Na Instagram profilu Deuxmoi osvanule su njene fotografije ispred kluba. Taylor je na zabavi nosila kariranu suknjicu i sako istog dizajna, a sve je iskombinirala s bijelom košuljom i zelenim štiklama.

Iako su brojni bili sretni što su napokon vidjeli svoju omiljenu pjevačicu, javilo se i tisuće razočaranih fanova koji su pjevačicu kritizirali zbog toga što se još uvijek nije oglasila o otkazanim koncertima. Neki su komentirali kako smatraju da pjevačica "čeka završetak istrage" i da samo prati instrukcije koje je dobila. Međutim, drugi se nisu složili s tim, a situaciju s Taylorinim koncertima su usporedili s koncertom pjevačice Ariane Grande u Manchesteru 2017. godine, na kojem se dogodio teroristički napad.

"Ariana se mogla oglasiti oko Manchestera isti dan kad se dogodilo. Ali, molim vas nastavite sa svojim zabludama kako ne smije pričati o tome", bio je jedan od komentara. "Ariana je odmah komentirala situaciju. Taylor ne mora pričati o potencijalnom napadu, ali je mogla pokazati empatiju za svoje fanove u Beču. Prirediti zabavu s paparazzima je satirično", još je jedan od komentara.

image

Eras turneja

Sergei Gapon/Afp

"Što je sa 170.000 fanova koji su potrošili novac na tvoj koncert u Beču? Niti jedna riječ?", "Ima zabavu, a nije objavila ništa o Beču? Nije u redu", "Od superzvijezde godine do najvećeg razočaranja godine", pisali su drugi.

"Ok, osjećam se jako razočarano trenutačno. Još uvijek čekamo objavu u kojoj bi barem mogla reći da razumije kroz što smo svi mi prošli posljednjih nekoliko dana u Beču", pisalo je u komentaru.

image

Taylor Swift u Amsterdamu

Robin Van Lonkhuijsen/Anp Via Afp

U srijedu su iz policije rekli kako su uhitili nekoliko tinejdžera povezanih s prijetnjama. Glavni osumnjičenika za paniranje napada se navodno namjeravao automobilom zabiti u fanove s ciljem da ubije što više ljudi. Namjeravali su i upotrijebiti eksplozivnu napravu te hladno oružje za napad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. kolovoz 2024 10:56