ODBIJENA MU JAMČEVINA!

Tisuću bočica baby ulja i lubrikanata, a u ormaru... Cure šokantni detalji optužnice protiv monstruma Diddyja: ‘Nisam kriv‘

Optužen je da je tjerao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su trebale intravenoznu terapiju

Diddy

 /Profimedia

Objavljena je optužnica protiv hip-hop mogula Sean "Diddy" Combsa, poznatog kao P. Diddy, nekoć i Puff Daddy, nakon što su ga ranije FBI agenti uhitili u New Yorku, prenosi Daily Mail. Tereti ga se za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena djela vezana uz prostituciju.

Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da su mu iz domova zaplijenili više od tisuću bočica baby ulja i lubrikanata, s obzirom da je prethodno optužen da je tjerao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su trebale intravenoznu terapiju. Tužitelji navode da je žrtvama davao droge kao što su ketamin, MDMA i BHB.

image

Oružje pronađeno u Diddyjevom ormaru

Sdny/mega/the Mega Agency/profimedia/Sdny/mega/the Mega Agency/profimedia
image

Oružje pronađeno u Diddyjevom ormaru

Sdny/mega/the Mega Agency/profimedia/Sdny/mega/the Mega Agency/profimedia

- Rezervirali su hotelske sobe i opskrbili ih zalihama, uključujući drogu, baby ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvjetu. U slučaju da su sobe uništili, počistili bi ih - rekao je državni odvjetnik Damian Williams, kako prenosi britanski tabloid.

Dodao je da je Diddy postao nasilan kad žrtve nisu pristale na spomenuto zlostavljanje, koje su nazivali "Freak Offs" i počeo mahati vatrenim oružjem.

Također su zaplijenili narkotike i tri puške AR-15, koje su bile skrivene u ormaru njegove spavaće sobe u vili u Miamiju. Oružje je bilo rastavljeno na dijelove uz spremnike sa streljivom. Tužitelji navode da je oružje dokaz kako je Diddy prijetnja društvu, zbog čega bi trebao ostati u pritvoru bez jamčevine dok čeka suđenje.

Dok je sutkinja Robyn F. Tarnofsky čitala optužbe za reketiranje i seksualnu trgovinu Diddy je sjedio, ne pokazujući nikakvu reakciju na licu. Potom je kazao da nije kriv.

Diddyjev pravni tim ponudio je 50 milijuna dolara, što uključuje Diddyjevu vilu u Miamiju, vrijednu 48 milijuna dolara i dom Diddyjeve majke, procijenjen na 2 milijuna dolara, kako bi osigurao njegovo puštanje iz zatvora, no sud je odbio jamčevinu pa Diddy ostaje u protvoru dok čeka suđenje.

image

Marc Agnifilo

John Lamparski/Getty Images Via Afp

Uhićenje na Manhattanu uslijedilo je nakon racija provedenih na dva njegova imanja u Los Angelesu i Miamiju u sklopu savezne istrage o potencijalnim seksualnim zlostavljanjima i trgovine ljudima u istom kontekstu. Combsov odvjetnik, Marc Agnifilo, rekao je da su "razočarani" uhićenjem i da je njegov klijent "nevin čovjek".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:18