SVESTRANA ŽENA

Tko je 29 godina mlađa Ines, prva žena s kojom Brad Pitt misli ozbiljno nakon Angeline?

Ines je ranije bila u braku sa zvijezdom ‘Vampirskih dnevnika‘, a bavi se nakitom

Brad Pitt i Ines de Ramon

 Alberto Pizzoli/Afp

Brad Pitt (60) u nedjelju se pojavio na 81. Filmskom festivalu u Veneciji sa svojom 31-godišnjom djevojkom, dizajnericom nakita Ines de Ramon, s kojom ga se povezuje još od kraja 2022. godine.

Oni koji ne prate svijet bogatih i slavnih zapitali su se tko je mlada ljepotica u Bradovom prisustvu. No, možda će ih iznenaditi informacija da joj Brad nije prvi glumac s kojim je se povezuje.

Ines je, naime, ranije bila u braku sa zvijezdom ‘Vapirskih dnevnika‘, Paulom Wesleyjem, a razveli su se nekoliko mjeseci prije nego što je započela vezu s Pittom.

Ines i danas 42-godišnji Paul vjenčali su se na intimnoj ceremoniji 2019. i tijekom svog kratkog trogodišnjeg braka bili su relativno neprimjetni. Do razilaženja je došlo u rujnu 2022., a nekoliko su mjeseci živjeli odvojeno. Njihov razvod finaliziran je početkom ove godine.

image

Paul Wesley i Ines De Ramon

Rupert Thorpe/mega/the Mega Agency/profimedia/Rupert Thorpe/mega/the Mega Agency/profimedia

"Odluka o razvodu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku", rekao je predstavnik para za Daily Mail.

Tko je Ines de Ramon?

Ines je inače iz New Jerseyja te je diplomirala poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinom LinkedIn profilu, od 2020. radi kao voditeljica veleprodaje u trgovini nakitom Anita Ko Jewelry, čiji su kupci brojne poznate osobe poput Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

image

Ines de Ramon

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Lijepa brineta također je i poliglot jer govori engleski, španjolski, francuski i njemački. Osim jezika, zanima je i wellness, a stekla je i titulu certificiranog zdravstvenog trenera na Institutu za integrativnu prehranu.

Ines i Brad prvi su put zajedno viđeni na koncertu irskog glazbenika Bona u Los Angelesu u studenom 2022., a sada su se u Veneciji družili s još jednim slavnim parom, Georgeom i Amal Clooney, a dečki su promovirali svoj najnoviji film ‘Wolfs‘.

Bradu je ovo prva ozbiljna veza nakon razvoda od Angeline Jolie, a fatalna Ines zbog svog se dragog čak preselila u Los Angeles. Od tada su stvari postale ozbiljnije jer ljeto provode u Chateau Miraval, francuskoj vinariji koju je glumac nekoć dijelio s bivšom suprugom. Brad i Angelina također su se tamo i vjenčali 2014.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 09:16