FANOVI SE OPRAŠTAJU

Tko je pjevač (29) koji je stradao u Skoplju? Prije mjesec dana se zaručio, a sinoć je ubijen u vatrenom obračunu

Amar Ismani bio je popularni pjevač u Makedoniji, a brojni obožavatelji ostavljaju mu posljednje pozdrave na društvenim mrežama

Amar Ismani sa zaručnicom

 Instagram/Amar Ismani/

Mnoge obožavatelje iz regije šokirala je vijest da je makedonski pjevač Amar Ismani (29) ubijen u Skoplju. Velik broj njih počeo se opraštati od pjevača na društvenim mrežama.

Ismani je stradao u masovnom obračunu u kojem su ozlijeđene dvije osobe, a za one koji nisu bili upoznati s njegovim likom i djelom, evo tko je Amar Ismani bio.

Pjevač je bio vrlo popularan u Makedoniji, a na Instagramu su ga pratile 303 tisuće ljudi. Neke od poznatih pjesama bile su mu "Bad Bitch" s Bennyjem Beejem, "Sjom mo", "C‘est la vie", "Shawty", "Ferrari"...

Prije mjesec dana pohvalio se da se zaručio, a fotografiju prstena podijelio je i na društvenim mrežama.

image

Zaručnički prsten

Instagram/Amar Ismani/

Podsjetimo, incident je započeo svađom, a zatim je prerastao u fizički obračun u kojem je upotrijebljeno i vatreno oružje. Tri su osobe završile u bolnici, a Ismani je nažalost smrtno stradao.

Kako piše Telegraf.rs, policiji je prvi put u 23.40 prijavljeno da je došlo do pucnjave na Bulevaru Nikole Kareva u kojoj ima ozlijeđenih.

U 23.45 sati prijavljeno je da je jedna osoba, T. A., s ozljedama iz vatrenog oružja, prebačena u bolnicu Naum Odridski.

Hitni centar je u 23.51 javio da su im dovedene dvije osobe, također s prostrijelnim ranama. Riječ je O. B. i A.I. iz Skoplja. U 00.45 priopćeno je da je smrtno stradao Amar Ismani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. srpanj 2024 15:04