NAŠAO SE U PROBLEMU

Tobeyja Maguirea snimili s 29 godina mlađom pa ga napali na internetu: Javila se i njegova bivša žena

Glumca iz ‘Spider-Mana‘ uhvatili su u društvu glumice, a ubrzo su krenule glasine da su u vezi

Tobey Maguire i Lily Chee

 Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Američki glumac Tobey Maguire (49), najpoznatiji po ulozi u franšizi filmova "Spider-Man", našao se na meti negativnih komentara zbog njegove navodne nove veze. Glumac je 4. srpnja prisustvovao zabavi povodom američkog Dana nezavisnosti, gdje se družio s glumicom Lily Chee (20).

Fotografije Tobeyja i Lily ubrzo su se proširile društvenim mrežama te su krenule glasine da su zajedno. Glumca su potom brojni i napali zbog velike razlike u godinama. "Trebali bismo početi loviti ovakve muškarce za sport", "Spider-Man je izašao godinu dana prije nego što se ona rodila, ovo je ludo", "Ovo je razočaravajuće", pisali su na društvenim mrežama.

image

Tobey Maguire i Lily Chee

Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Međutim, na Tobeyjevu stranu je stala njegova bivša supruga Jennifer Meyer, s kojom je u braku bio devet godina. Ona je glasinama stala na kraj te rekla da su Tobey i Lily samo prijatelji. Netko ju je ispod njezine fotke na Instagramu pitao zašto je Tobey u vezi s nekim tko je tri godine stariji od njihove zajedničke kćeri.

"Inače ne odgovaram na ovakve besmislice, ali on je ljubazno pomogao prijateljici da dođe do automobila. Bio je dobar dečko. Sad ga napadaju na internetu da je s nekim s kim nije", napisala je Jennifer. Kasnije je dodala i da ljudi ne bi trebali vjerovati svemu što pročitaju.

Maguire i Chee još uvijek nisu komentirali glasine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 05:41