TKO JE VICTORIJA?

Tom Cruise se ne odvaja od 37 godina mlađe pjevačice, doveo je i na filmski set, kolege zbunjeni: ‘Jako, jako bizarno‘

Cruise je Victoriju upoznao na popularnom britanskom festivalu, a oda tada se, kako izvori kažu, često druže

Tom Cruise i Victoria Canal

 Instagram/

Holivudski glumac Tom Cruise (62) u lipnju se zabavljao na Glastonbury festivalu gdje je upoznao pjevačicu od koje se, kako piše The Sun, ne odvaja. Riječ je o 25-godišnjoj Victoriji Canal, koju je nedavno provozao helikopterom te ju zvao na svoj set.

Tom i Victoria su odmah kliknuli kao prijatelji, ali izvori kažu da je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više. Victoriju je slavni glumac doveo na snimanje filma "Mission: Impossible 8", za što su ostali članovi filmske ekipe rekli da je bizarno.

image

Tom Cruise i Victoria Canal

Instagram/

"Tom je pozvao Victoriju da gleda njegovo snimanje cijeli dan, a to nije nešto što on radi za bilo kakvog prijatelja", rekao je izvor te se osvrnuo na to što je pjevačica 37 godina mlađa od njega.

"Možda se činilo nevjerojatnim da će postati nešto više od prijatelja, ali su nerazdvojni. Često se viđaju i Victoria je prekrasna", dodao je izvor.

image

Tom Cruise i Victoria Canal

Instagram/

Inače, glumac je pjevačicu upoznao nakon što se ona pridružila Coldplayu na festivalu, uz Michaela J. Foxa. Kako govore izvori, od tada su se sastali barem 5 puta. Nekoliko dana nakon festivala su zajedno otišli na premijeru filma "Twisters" na koju su stigli u Cruiseovom helikopteru. Tada se Canal pohvalila posebnim trenutkom. Potom su zajedno otišli i na koncert Brucea Springsteena.

image

Tom Cruise i Victoria Canal

Instagram/

Victoria se glazbom počela baviti još u djetinjstvu. Rođena je bez desne podlaktice što ju nije spriječilo da sa šest godina krene svirati klavir. U djetinjstvu je počela vježbati i pjevanje, a već s 13 godina je snimila svoj prvi demo CD. Tijekom svoje karijere je osvojila brojne nagrade, a najpoznatija je po pjesmama "Black Swan", "She Walks In", "Chamomile" i drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 13:35