BILE SU BLISKE

Tori Spelling rastužila pratitelje emotivnom objavom o preminuloj kolegici: ‘Shannen bi rekla tko ih je***...‘

Tori i Shannen zajedno su glumile u seriji ‘Beverly Hills, 90210‘, a njihovo je prijateljstvo bilo puno uspona i padova

Tori Spelling, Shannen Doherty

 Everett/Profimedia/

Američka glumica Tori Spelling, poznata po ulozi Donne Martin iz "Beverly Hillsa, 90120", posvetila je emotivnu objavu preminuloj Shannen Doherty, koja je u seriji utjelovila lik Brende Walsh. Shannen je preminula u subotu u 54. godini nakon dugogodišnje borbe s rakom dojke.

Spelling je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija te se osvrnula na njihovo dugogodišnje prijateljstvo puno uspona i padova. "‘Tko ih je*e...‘, komentirala bi Shannen kada bih joj rekla koliki sam pritisak osjetila da na društvenim mrežama uspijem sažeti 36 godina poznanstva i tugu koju osjećam zbog plamena koji se prerano ugasio", započela je u objavi.

Kako je napisala, Shannen je upoznala kad je imala 15 godina.

"Bila sam šefova kći bez vlastitog glasa, a ona je bila zvijezda jakog glasa. Uzela me pod svoje. Podarila mi je vjeru da i ja imam glas i da vrijedim. Postale smo najbolje prijateljice. Bile smo prave uzdanice jedna drugoj, međusobna podrška u lošim vezama, cimerice i ponekad suputnice, ali i puno više od toga. Uvijek se zauzimala za mene. Uvijek mi je čuvala leđa. Uvijek je vjerovala u mene, čak i kad ja nisam vjerovala u sebe", ispričala je pa otkrila zašto su se udaljile.

image

Shannen Doherty

Snap/Profimedia

"Bile smo mlade. Dopustile smo vanjskim i unutarnjim utjecajima da naruše naše prijateljstvo. A u svijetu u kojem često nemamo priliku pomiriti se s prijateljima iz djetinjstva, koji su nas formirali u osobe u koje smo izrasli, mi smo tu priliku dobile. Tako sam zahvalna što smo Shannen i ja kao odrasle uspjele postati prijateljice i sjetiti se zašto smo zapravo voljele jedna drugu. I što smo se ponovno mogle smijati kao prije. Nitko me nije znao tako nasmijati", nastavila je u objavi.

image

Glumci iz serije ‘Beverly Hills, 90210‘

Spelling Television - 90210 Productions - Album/album/profimedia

"Bila je buntovnica kada većini žena nije bilo ugodno osjećati se snažno. Nikad se nije trudila, jednostavno je bila takva. Bila je utjelovljenje seksepila, snage, empatije, a sve to s dozom otkačenog humora. Shan, nastavit ću nositi tvoju baklju i ostat ću buntovna zbog tebe. Volim te cijelim svojim srcem i zauvijek", zaključila je u svojoj objavi.

Prijateljstvo između Tori i Shannen je neko vrijeme bilo narušeno, a o tome su obje pričale u Shanneninom podcastu "Let‘s Be Clear".

"Uvijek te je bilo lako prevariti. I to je bilo jako frustrirajuće za mene jer sam ti uvijek znala reći: ‘Daj, Tor, imaj svoje mišljenje.‘ Pametna si, zabavna, talentirana. Voljela sam te i poštovala i htjela sam da vjeruješ u sebe onoliko koliko sam ja vjerovala u tebe", rekla je tada Doherty. Glumica je otkrila i da su se počele udaljavati jer Tori nije prekinula vezu s bivšim koja je bila jako loša.

image

Tori Spelling, Shannen Doherty

Everett/Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. kolovoz 2024 11:02