OBITELJSKO NASILJE

Trifunović se nakon incidenta zaključao u stan, mediji u Srbiji: ‘Ušao je kroz garažu, šeta mu psa i ne odvaja se od njega!‘

Trifunović je u utorak suprugu Isadoru Mijanović prijavio za obiteljsko nasilje

Sergej Trifunović

 Sasa Buric/Cropix

Nakon što je glumac Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanović za obiteljsko nasilje, cijeli dan nije izlazio iz kuće. Nakon incidenta nije napuštao stan, a automobil mu je u garaži, kažu susjedi.

- Jutros sam njegovog psa Mileta video ispred zgrade i odveo ga gore do njegovih vrata. Nisam čuo nikakvu buku, samo mi je bilo čudno što je Mile sam vani, ispričao je za Blic jedan od susjeda.

Naime, psa su šetali glumčevi prijatelji na smjenu, a među njima je i njegov kolega, poznati glumac Stojša Oljačić, za kojeg mediji u Srbiji tvrde da je u Trifunovićevu zgradu ušao kroz garažu. Ispred stana srpskog glumca stigli su i novinari Kurira.

Podsjetimo, Trifunović je u utorak suprugu Isadoru Mijanović prijavio za obiteljsko nasilje. Nakon razgovora u policiji utvrđeno je da nema elemenata kaznenog djela, ali je isplivalo da Isadora, državljanka Hrvatske, u Srbiji boravi ilegalno te je zbog toga podnesena prekršajna prijava protiv nje na temelju Zakona o strancima.

Ona se nalazi u imigracijskom centru, a uskoro će je dovesti do hrvatske granice. Dobila je i novčanu kaznu za nezakonit boravak u Srbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 06:36