J. D. VANCE

Trumpova desna ruka popljuvala ‘žene s mačkama i bez djece‘, javila se Jennifer Aniston: ‘Molim se za vašu kćer...‘

Glumica je oduvijek otvoreno pričala o tome da želi djecu stoga ju je senatorov komentar izrazito naljutio

Jennifer Aniston i J. D. Vance

 Profimedia/

Američki senator J. D. Vance je prije tri godine komentirao potpredsjednicu Kamalu Harris te ju nazvao "ženom s mačkama i bez djece koja je nesretna u svom životu". Njegov se komentar ovih dana počeo ponovno širiti društvenim mrežama, nakon čega se oko svega oglasila glumica Jennifer Aniston.

image

J.D. Vance

Jim Watson/Afp

Aniston je na Instagramu kritizirala Vancea koji se natječe kao potpredsjednički kandidat Donalda Trumpa na izborima 2024. godine.

"Ne mogu vjerovati da ovo dolazi od potencijalnog potpredsjednika SAD-a. Sve što mogu reći je... Gospodine Vance, molim se da će vaša kći imati dovoljno sreće da rodi vlastitu djecu jednog dana. Nadam se da se neće trebati okrenuti IVF-u kao drugoj opciji. Zato što joj i to pokušavate oduzeti", napisala je uz video senatorove kontroverzne izjave.

image

Jennifer Aniston

Instagram/

J. D. Vance je tada rekao i da "cijelu budućnost Demokrata kontroliraju ljudi bez djece". Inače, Vance ima troje djece, sinove Ewana i Viveka te kćer Mirabel. Harris je maćeha dvoje djece, Colea i Elle.

Jennifer Aniston je uvijek otvoreno pričala o problemima s plodnosti te je više puta priznala da je pokušala dobiti dijete. Otkrila je i da je isprobala nekoliko metoda kako bi zatrudnjela. "Prošla sam kroz IVF, pila sam kineske čajeve, što god. Sve sam uložila u to. Dala bih sve da mi je netko rekao da zamrznem jajašca i da si tako učinim uslugu. O tome ni ne razmišljaš. Tako da, evo me danas. Brod je isplovio", rekla je jednom prilikom.

image

Jennifer Aniston

Scoop/Instar Images/Profimedia/Scoop/Instar Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 23:44