OSJEĆA SE KRIVOM

Tuga u obitelji Gordona Ramsaya, supruga se ne može pomiriti s pobačajem: ‘Jesam li mogla nešto drugačije?‘

Tana i Gordon imaju šestero djece - Megan (26), blizance Holly i Jacka (24), Tilly (22), Oscara (5) i 18-mjesečnog Jessea

Gordon Ramsay i Tana Ramsay

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tana Ramsay, supruga slavnog kuhara Gordona Ramsaya, rekla je da osjeća krivnju nakon što je doživjela spontani pobačaj u 20. tjednu trudnoće 2016. godine. Tri godine kasnije su dobili sina Oscara (5) koji se, kako prenosi The Mirror, često raspituje za svog brata "koji je na nebu".

"Još uvijek patim od velikog osjećaja krivnje. Jesam li trebala nešto znati? Jesam li trebala učiniti nešto drugačije? To je jedna od onih stvari s kojima si ponekad potpuno dobro i možeš to opravdati, a nekad si preumoran, osjećaš se jako emotivno... To će uvijek biti nešto što nikada, nikada neću moći preboljeti", objasnila je nedavno u podcastu Tana.

Inače, Tana i Gordon imaju šestero djece - Megan (26), blizance Holly i Jacka (24), Tilly (22), Oscara (5) i 18-mjesečnog Jessea. Rocky, kako se zvao preminuli sin, imao je jake otkucaje srca za koje je bio premali da bi preživio.

"Jedan od najtežih trenutaka zapravo je bio nakon što sam rodila Oscara, on je imao oko tri tjedna i imala sam dan u kojem sam se osjećala toliko emotivno jer nisam mislila da sam se osjećala dovoljno tužno zbog Rockyja jer sam bila uzbuđena zbog nove bebe...", otkrila je.

Prošle je godine slavni kuhar otkrio da je gubitak Rockyja bio težak, ali da je bol zbližila njegovu obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 09:17