DETALJI O BIOGRAFIJI

U pripremi je film o Britney Spears: Evo tko bi mogao dobiti ulogu slavne pjevačice

Universal Pictures kupio je prava na njezine memoare koji su prošle godine šokirali cijeli svijet

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp

Pjevačica Britney Spears je prošle godine objavila memoare "The Woman In Me" u kojima je progovorila o teškim trenutcima kroz koje je prošla tijekom života. Sad je Universal Pictures kupio filmska prava na njezinu knjigu te je u pripremi biografski film o pjevačici, piše Variety.

image

Britney Spears

Mirrormedia/Imaginechina Via Afp

Film će režirati Jon Chu, redatelj filma "Crazy Rich Asians", a producirat će ga Marc Platt koji je u karijeri dobio dva Emmyja i Tonyja, a poznat je po filmovima "Legally Blonde" i "Scott Pilgrim vs. the World". Dvojac je već surađivao na mjuziklu Wicked u kojem glavnu ulogu ima Ariana Grande.

Universal Pictures je prava na memoare osvojio na dražbi. Oko filma se oglasila i Britney na društvenim mrežama. "Uzbuđena što mogu sa svojim obožavateljima podijeliti da sam radila na tajnom projektu s Marcom Plattom. On je uvijek snimao moje omiljene filmove. Ostanite s nama", poručila je.

image

Britney Spears

Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia

Iako detalji o filmu nisu još uvijek poznati, nagađa se tko bi mogao imati glavne uloge. Brojni smatraju kako bi ulogu Britney dobro mogle odigrati Sydney Sweeney, Addison Rae, Dove Cameron i Millie Bobby Brown, a brojni fanovi pjevačice su rekli da bi za istu ulogu savršena bila Sabrina Carpenter, koja je trenutno među najpoznatijim pop pjevačicama u svijetu. U ulogu Justina Timberlakea bi se, kako brojni smatraju, savršeno uklopili Harry Styles ili Joshua Bassett.

image

Britney Spears i Justin Timberlake

Ron Wolfson/mpi/Capital Pictures/Profimedia

Inače, memoari koje je Britney objavila u listopadu 2023. su se prodali u više od 2.5 milijuna primjeraka samo u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2024 16:50