OČEKUJE SE MASA

U Zagrebu će zatvoriti ceste zbog koncerta Eda Sheerana: Ovo je regulacija prometa, pogledajte

Britanski glazbenik prvi put stiže u Zagreb, a zbog sigurnosti i organizacije će se privremeno regulirati promet

Ed Sheeran nastupit će u subotu u Zagrebu

 Karin Tornblom/tt News Agency Via Afp/Grad Zagreb

Ostao je još samo jedan dan do spektakularnog koncerta Eda Sheerana u Zagrebu. Glazbeniku će ovo biti prvi nastup u Hrvatskoj, a tisuće ljudi nestrpljivo čeka trenutak kad će izaći na pozornicu i zapjevati hitove kao što su "Shape of You", "Thinking Out Loud", "Perfect" i druge.

S obzirom na to da se očekuje veliki broj ljudi, iz grada javljaju da će se promet privremeno regulirati. Ulaz se za posjetitelje otvara u 16:00 sati, a program počinje u 17:30. Posjetiteljima se preporučuje korištenje javnog prijevoza, a zbog sigurnosti i organizacije će biti uspostavljena prometna regulacija. Od 9. kolovoza u 19:00 sati do nedjelje, 11. kolovza u 05:00 sati će biti zatvoren uži prostor Hipodroma, točnije Antalova do Cimermanove do do Avenije Većeslava Holjevca, Obala I. Supeka od Cimermanove do Avenije Većeslava Holjevca, Servisna cesta zapadno od Inine zgrade od Antalove do Avenije Dubrovnik, dio Ulice Damira Tomljanovića Gavrana koji prolazi ispod Mosta slobode.

image

Prometna regulacija zbog koncerta Eda Sheerana

Grad Zagreb

ZET je također prilagodio svoje linije samo zbog koncerta, a njihovi će autobusi imati ograničen pristup Antalovoj ulici, odnosno po Servisnoj cesti, osim u vrijeme potpune zabrane što će biti u subotu od 12:00 do nedjelje u 01:00 sati ili duže ako to bude potrebno. U subotu će se, ovisno o procjeni policije, možda zatvoriti i Avenija Većeslava Holjevca od Slavonske do Avenije Dubrovnik te Ulice Damira Tomljanovića Gavrana od Ulice Ede Murtića do Avenije Većeslava Holjevca, od 07:00 do 14:00 sati. U subotu će od 14:00 sati biti zatvorene Avenija Većeslava Holjevca od Slavonske do Avenije Dubrovnik te Ulica Damira Tomljanovića Gavrana od Ulice Ede Murtića do Avenije Većeslava Holjevca.

image

Prometna regulacija zbog koncerta Eda Sheerana

Grad Zagreb

Privremena taxi stajališta će biti uspostavljena na raskrižju Slavonska/Avenija Većeslava Holjevca/Hrvatske bratske zajednice te na raskrižju Avenije Dubrovnik/Avenije Većeslava Holjevca. Južno od Ulice Damira Tomljanovića, uz Aveniju Većeslava Holjevca, će biti postavljene klamerice za parkiranje bicikala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2024 14:59