NEVJEROJATAN SLUČAJ

Ubila majku, odslužila 7 godina, pa naumila izvesti bizaran plan: ‘Moram do nje, imam sve albume!‘

Majka je Gypsy uvjerila da ima rak, držala ju u kolicima i podvrgavala nepotrebnim operacijama, sve dok djevojka nije shvatila istinu

Gypsy i Taylor

Gypsy Rose Blanchard imala je jednostavan plan. Ući na stadion, progurati se do Taylor Swift, svoje omiljene pjevačice i fotografirati se s njom. Problem je bio samo jedan - Gypsy je ubila majku i zbog toga odslužila sedam godina zatvora, a kad je iz njega izašla, vlasti su je istjerale iz države.

Blanchard je iz zatvora puštena u četvrtak, piše NY Post, a imala je ulaznice za utakmicu Kansas City Chiefsa za koje igra Travis Kelce, dečko Taylor Swift. Na utakmicu je htjela otići sa svojim suprugom Ryanom Scottom Andersonom, ali nakon izlaska iz zatvora policija ju je obavijestila da mora napustiti državu Missouri.

Navodno su joj rekli da predstavlja sigurnosni rizik i da više nije dobrodošla. Ulaznice joj je kupio suprug kao dar za izlazak iz zatvora i Gypsy je po medijima govorila kako bi jako htjela upoznatu pjevačicu koju obožava. Rekla je da je njen hit ‘Eyes Wide Open‘ i njoj pomogao da se nosi s traumom od zlostavljanja koje je nad njom počinila pokojna majka.

image
Jamie Squire/Getty Images Via Afp

Gypsy je inače sav novac koji je zaradila u zatvoru obavljajući brojne poslove potrošila, kaže, na kupnju devet albuma Taylor Swift, a inače je dobro poznata medijima, jer je njen slučaj HBO pretvorio u dokumentarac.

Naime, Gypsy nije bila direktna počiniteljica zločina već je nagovorila svog tadašnjeg dečka da ju ubije nakon što je saznala da joj je majka lagala da ima rak, teške alergije i brojne srčane mane.

Majka Dee Dee patila je Münchhausenovog sindroma, odnosno umišljaja da je bolesna, ali je to prenosila na kćer.

Gypsy je zbog toga bila primorana boraviti u kolicima, glava joj je bila obrijana, a podvrgnuta je brojnima operacijama jer je majka uspjela prevariti i liječnike. Jedno je vrijeme čak i hranjena preko plastične cijevi.

image
Jamie Squire/Getty Images Via Afp

Na kraju je ipak zažalila što je sudjelovala u zločinu i nekoliko puta tražila oprost.

Taylor Swift se oko ovoga nije oglasila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2024 18:24