OTVORENA ZA SVE

‘Udala sam se prije par mjeseci, a već preko Instagrama tražim druge frajere. Moj suprug? Obožava to!‘

Tvrdi da se tu ne radi toliko o seksu s drugim ljudima koliko o slobodi...

Carol Souza

 Profimedia/

Udana influencerica Carol Souza (38) jedna je od onih ‘zgodnih, seksi supruga‘, a u sretnom je braku s Rafaelom Modestijem. No, čak ni brak neće zaustaviti njezin veliki libido. Carol je jedna od onih žena koje spavaju s drugim muškarcima, uz dopuštenje svog partnera, a to ih oboje napaljuje, tvrdi.

Objasnila je i kako funkcionira taj ‘otvoreni brak‘ te želi potaknuti i druge da se odvaže na isto i uživaju u seksualnoj slobodi. "Počelo je iz znatiželje i oboje smo na kraju stvarno uživali u tome", priznaje školovana nutricionistica Carol, prenosi The Sun.

"Od tada istražujemo i ispunjavamo svoje želje, svaki susret je jedinstven. Do sada se radilo samo o seksu. Većinom Rafael također sudjeluje, snima me, ali ponekad smo tu ipak samo ja i moj ljubavnik. Nedavno sam mu rekla da imam želju upoznati samo samce i to je bilo nevjerojatno", kaže Carol iz Sao Paula.

image

Carol Souza

Jam Press/jam Press/profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Tvrdi da se tu ne radi toliko o seksu s drugim ljudima koliko o slobodi - a to je nešto što ona smatra "nečime o čemu se ne može pregovarati."

Par se nedavno vjenčao, no zajedno su već osam godina. Drugi su ih često osuđivali zbog njihova načina života, no oni tvrde da im je odnos jači nego ikad. Ipak, priznaju da je u početku bilo ljubomore.

“Budući da je to bilo nešto novo, Rafael je bio ljubomoran, ali njegova želja uvijek je nadmašivala to. Ja biram s kim ću se spetljati, razgovaram onda o tome sa svojim mužem i onda zajedno odlučujemo što ćemo i koja će biti sljedeća avantura. Razgovaramo o svojim fantazijama i shvatili smo da nas to samo dodatno zbližava. Sve radimo uz poštovanje i dijalog", tvrdi zadovoljna Carol.

image

Carol Souza

Jam Press/jam Press/profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Partnere za seks pronalazi preko Instagrama, a za sada se drže samo seksa. No, neke seksualne poze čuvaju samo jedno za drugo.

"Ispunjavanje naših fantazija donijelo nam je intimnost, više povjerenja i još više začinilo naš odnos. Volim zavoditi i pružati zadovoljstvo onima s kojima sam, ali moj muž je osoba koju najviše želim usrećiti. Njemu se te fantazije sviđaju", zaključuje za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 08:45