DILETTA LEOTTA

Udala se najljepša sportska novinarka, objavila je sanjive prizore s bajkovitog otoka: ‘Sve što sam ikad željela!‘

Na veo, ali i Instagram gdje je objavila slike s vjenčanja Leotta je stavila natpis - sve što sam ikad željela

Diletta Leotta

 /Instagram

Nakon što je prošle godine prelijepa talijanska sportska novinarka Diletta Leotta dobila prvo dijete, preslatku kćerkicu Ariju s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom, par se usred Europskog nogometog prvenstva i vjenčao.

Mjesto događaja pomno je odabrano, a sve se odvilo na prelijepom talijanskom otoku Lipari smještenom pored Sicilije. Nije to bilo malo intimno vjenčanje, ali ni pretjerano jer mladenci su imali 160 uzvanika, među kojima je bilo i puno poznatih imena. Leottina dugogodišnja prijateljica, talijanska pjevačica Elodie imala je dvostruku ulogu - bila je djeverša, ali naravno na svadbi je i zapjevala. Cijelom događaju prethodila je dodatna proslava, zabava u bijelom na kojoj je proslavljen 31. rođendan njemačkog vratara. Takvo je naravno bilo i vjenčanje, a Leotta je zablistala u prekrasnoj čipkanoj vjenčanici, čak pomalo tradicionalnog kroja. Par je pozirao i sa svojom kćerkicom, a mladenki je na dugačkom prozirnom velu stajao natpis "All i ever wanted" ili u prijevodu "Sve što sam ikada željela".

image

Diletta Leotta

Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia/Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

Među poznatim uzvanicima na vjenčanje su bili Chiara Ferragni, Elisabetta Canalis, Michelle Hunziker, Aurora Ramazzotti... Da se par planira vjenčati nije bila tajna jer je novinarka to najavila još prije nekoliko mjeseci, iako su se zaručili još prošle godine, prije rođenja njihova djeteta, no to su držali u tajnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 11:07