TRI 18-GODIŠNJAKA

Uhićeni su osumnjičenici za ubojstvo glumačke zvijezde: Pokušali ga opljačkati, a sada su zadržani uz visoke jamčevine

Obitelj i prijatelji neće biti mirni dok počinitelji strašnoga zločina ne dobiju svoju kaznu...

Johnny Wactor

 Steven Bergman/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Steven Bergman/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Anita Joy, kolegica glumca Johnnyja Wactora koja je bila s njim one noći kada je ubijen, emotivna je nakon uhićenja osumnjičenika za ubojstvo, prenosi TMZ. No ona, kao ni obitelj glumca, neće biti mirni dok počinitelji strašnoga zločina ne dobiju svoju kaznu.

image

Johnny Wactor

Aff/alamy/alamy/profimedia/Aff/alamy/alamy/profimedia

Joy je otkrila da osjeti radost i olakšanje znajući da su tri osobe uhićene i optužene za ubojstvo, ali da će pravda biti ispunjena kada stigne presuda. Iako je mislila, sudeći prema onome što je vidjela te noći, da su ubojice možda maloljetne, zabrinutost da im se neće moći suditi kao odraslima popustila je kada je vidjela da je riječ o 18-godišnjacima. A utješila ju je i činjenica da su osumnjičenici zadržani uz visoke iznose jamčevine.

image

Johnny Wactor

Steven Bergman/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Steven Bergman/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjetimo, glumac je upucan i ubijen tijekom pokušaja krađe u središtu Los Angelesa. Prema policijskom izvješću, smrtno ga je ustrijelio jedan od tri osumnjičenika koji su mu pokušali ukrasti katalizator iz njegova automobila.

Wactor je najpoznatiji po ulozi Branda Corbina u američkoj seriji "General Hospital", a glumio je i u serijama "Westworld", "The OA", "Hollywood Girl", "Animal Kingdom", "Criminal Minds", "NCIS" i drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 23:58