TUŽNA VIJEST

Umro je Richard Simmons

Legendari fitness guru imao je 76 godina

Richard Simmons

 Alla/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Alla/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Preminuo je Richard Simmons, legendarni fitness guru, i to samo dan nakon 76. rođendana, doznaje TMZ.

Izvori iz policije kažu da su policija i vatrogasci odgovorili na poziv njegove domaćice nešto prije 10 ujutro u subotu. Kad su stigli u Simmonsov dom, pronašli su ga mrtvog.

U ovom trenutku ne postoji sumnja na nasilnu smrt.

Simmons je nedavno bio aktivan na Facebooku gdje se zahvalio obožavateljima na svim rođendanskim čestitkama koje je primio.

Simmons je rođen u New Orleansu u Lousiani davne 1948. Pohađao Državno sveučilište Floride gdje je diplomirao umjetnost prije nego što se preselio u Los Angeles 70-ih.

Nakon što je neko vrijeme radio kao konobar na Beverly Hillsu, Simmons je otvorio niz teretana za klijente koji su bili u lošoj formi.

Otvorio je lanac teretana The Anatomy Asylum - kasnije preimenovan u Slimmons - koji je sadržavao i bar sa salatama s obzirom da se Simmonsova filozofija vježbanja vrtjela oko zdrave prehrane.

Simmons se proslavio 1970-ih i 80-ih. Izdao je desetke fitness kazeta i DVD-a uključujući hitove poput ‘Sweatin‘ to the Oldies‘, ‘Party off the Pounds‘, ‘Blast Off‘ i mnoge druge.

Obožavatelji su voljeli Simmonsa zbog njegove zarazne pozitivne energije, iako se kasnije u životu povukao iz javnosti želeći veću privatnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 23:07