SLAVNA GLUMICA

Ušla je u šesto desetljeće, a još uvijek oduševljava isklesanom figurom: ‘Kakvo tijelo! Ti ne stariš‘

Glumica svoje slobodno vrijeme voli provoditi na plaži, a često dijeli fotografije u minijaturnim kupaćim kostimima

Elizabeth Hurley

 Instagram

Glumica Elizabeth Hurley, poznata po filmovima "Bedazzled" i "Austin Powers", svakodnevno oduševljava izgledom s 59 godina. Bila je prozvana seks bombom 90-ih godina, a ni danas situacija nije drugačija. Elizabeth često dijeli fotografije u bikinijima, a ovih je dana pozirala u minijaturnom crnom kupaćem kostimu.

Pohvalila se tako vitkom figurom, koju je komentiralo tisuće njezinih pratitelja. "Najljepša žena na svijetu", "Predivna žena", "Ajme, kakvo tijelo. Elizabeth, ti ne stariš", "Koliko si zgodna", pisali su joj.

Novim je fotografijama Elizabeth poručila i da se zabavlja na suncu, što pokazuje to da je na istima pozirala s osmijehom od uha do uha.

Početkom ove godine je Hurley privukla pozornost nakon što se pojavila u prvom filmu njezina sina Damiana. U filmu "Strogo povjerljivo" je prikazana glumica u seks sceni s 28-godišnjom Pear Chiravarom. Iako je scene snimao njezin sin, Elizabeth je rekla kako joj je snimanje zbog toga bilo "oslobađajuće".

image

Elizabeth Hurley u filmu ‘Strogo povjerljivo‘

Jlppa/Bestimage/Profimedia

"Opuštajuće je znati da netko iza kamere pazi na tebe, jer stvari koje je njegov scenarij zahtijevao od mene, nisu se nužno uvijek dosad radile u filmovima. Pomalo je oslobađajuće raditi sa svojom obitelji, možda ću to ponoviti", rekla je ranije u intervjuu za Access Hollywood. Film je izašao u travnju ove godine, a kako je rekla Elizabeth, njezin ju je sin snimao otkako mu je ona poklonila prvu kameru.

image

Elizabeth i Damian

Charlie Steffens/Admedia/Profimedia

"Uvijek sam govorila da ću biti u njegovom prvom filmu, zato što me toliko snimao i zato što ga često tjeram da me cijelo vrijeme fotografira. Bio je to vrlo niskobudžetni film, nešto što odradiš iz prve", ispričala je Elizabeth, kako je pisao Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 12:27