SLOŽNI U SVEMU

Uvid u intimu Sussexa: Meghan vodi kućanstvo i donosi odluke, a princ Harry prihvaća život kakav ima

Par redovito naručuje pizzu za van iz obližnje Bettine, inače omiljenog mjesta slavnih, a princ Harry je više ‘tip koji voli pivo, odrezak i krumpire‘

Princ Harry i Meghan Markle

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Unatoč svim izazovima, Meghan Markle i princ Harry su "uistinu sretni zajedno" u Kaliforniji.

Iako su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa suočavali s neuspjesima otkako su se povukli sa svojih kraljevskih dužnosti i gradili status u Hollywoodu, obiteljski insajder za časopis People je ispričao: "Djeluju jako sretni zajedno. Čini se da Harry prihvaća ovaj život koji ima s Meghan i, naravno, zna da je sasvim drugačiji od onog koji je imao prije. Čini se da Meghan vodi kućanstvo i donosi odluke, ali ne radi se o tome da joj se on podređuje. To je samo dinamika koja njima odgovara, a možda i ona koja mu treba nakon svega što je prošao".

Premda su princ Harry i Meghan viđeni zajedno i pojedinačno u restoranima, na plaži ili na lokalnim tržnicama u Montecitu, oni se uglavnom drže za sebe. Rade u zajedničkom uredu unutar svog prostranog imanja vrijednog 14,65 milijuna dolara, dijelom kojeg su i kokošinjci, igralište i povrtnjak.

image

Montecito Estate

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Oni nisu za velika događanja. Više vole manja druženja kod kuće, karaoke, takve stvari", napominje neimenovani izvor.

Par redovito naručuje pizzu za van iz obližnje Bettine, inače omiljenog mjesta slavnih poput Ellen DeGeneres i Catherine Reitman, a princ Harry je više "tip koji voli pivo, odrezak i krumpire".

Prošle su tri godine otkako su 38-godišnji princ Harry i Meghan, koja uskoro puni 42 godine, objavili da se povlače od svojih uloga zaposlenih članova kraljevske obitelji i da se sele u njezinu rodnu Kaliforniju. Par je naglasio da je promjena bila neophodna za njihovu mentalnu dobrobit, ali "nije nužno postojao petogodišnji plan", kako je izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao kada su napustili Veliku Britaniju.

Kraljevski život "nije bio svijet kakav su željeli za svoju obitelj", kaže poznanik para, napominjući da njihovi izbori to i odražavaju. "Sve ostalo proizlazi iz toga, koliko god vremena bilo potrebno".

Meghan i Harry potpisali su velike ugovore s Netflixom i Spotifyjem 2020., što je rezultiralo popularnom Netflixovom serijom i hit podcastom uz odlično prodavane memoare vojvode od Sussexa. Međutim, u lipnju su objavili da su se "međusobno dogovorili o razlazu" sa Spotifyjem, gdje su poslovali prema navodnom ugovoru od 20 milijuna dolara. No, Wall Street Journal nedavno je objavio da par "djeluje kao promašaj" nakon što su dobili uvid u njihovu produkciju Netflixovog proizvoda, gdje se njihov posao procjenjuje na 100 milijuna dolara.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Iako se Meghan proslavila u seriji "Suits", glumeći od 2011. do 2018. prije udaje za princa Harryja, izvor kaže da par "ne želi slušati iskusne stručnjake" u vezi s njihovim projektima.

"Meghan je vrlo pametna, ali još uvijek je bila uključena samo u jedan vrlo mali dio industrije, a to je na ‘Suits‘", naglašava holivudski insajder.

Vodeći Archewellovu producentsku tvrtku, par je također iskusio i stalne promjene osoblja. U izjavi za The Wall Street Journal u lipnju, glasnogovornik je objasnio: "Nove tvrtke često rade promjene u fazi pokretanja, i s ljudima i sa strategijom, a mi nismo iznimka".

S druge strane, viši medijski strateg Joe Quenqua za People kaže kako najnovije zapinjanje signalizira "ozbiljne rastuće probleme" za brend princa Harryja i Meghan dok traže svoje uporište u show businessu, a iskusni holivudski insajder dodaje: "Kraljevski element i, na neki način, drama oko njih napuhala je cijene, ponude i očekivanja".

No, Meghanin nedavni ugovor s energetskom agencijom William Morris Endeavour trebao bi se pokazati korisnim.

"Oni ih zapravo mogu dovesti u kontakt sa pravim filmašima i kreativnim ljudima i producentima i ljudima koji stvarno znaju kako napraviti TV emisiju ili film", kaže izvor iz Hollywooda.

A kod kuće su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa usredotočeni na svoje dvoje djece: princa Archieja i princezu Lilibet. Oni su "vrlo složni kada su u pitanju obiteljske vrijednosti i kako odgajati svoju djecu. Oboje su izvrsni roditelji. Njihova djeca su njihov svijet", dodaje izvor blizak paru.

Cilj para je, kaže izvor, da 4-godišnji princ Archie i 2-godišnja princeza Lili "imaju normalan život koliko god je to moguće". Inače, Archie i Lili imaju prijatelje za igru i provode vrijeme s roditeljima na plaži ili u šetnji.

Njihov odgoj djece "jako se temelji na igri. Imaju na imanju nekoliko područja za igru, uključujući i dvoranu za penjanje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 06:44