HALLE BERRY

Važnu godišnjicu obilježila izazovnim fotkama: Gole grudi prekrila dvjema macama

Filmska zvijezda je odbacila gornji dio odjeće, noseći samo crno donje rublje i crnu masku s mačjim očima

Halle Berry 20 godina kasnije

 Profimedia/screenshot/instagram/

Halle Berry je obilježila 20. godišnjicu izlaska svog najgoreg filma, ali na najbolji mogući način. Atraktivna je glumica u toplesu pozirala s dvije crne mačke povodom 20. obljetnice izlaska njezina filma “Catwoman”, koji je inače smatran jednim od najgorih filmova koje je poznata 57-godišnjakinja snimila.

image

Catwoman (2004.)

Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

- Prošlo je 20 godina otkako sam imala čast oživjeti ovaj kultni lik - napisala je u utorak na Instagramu.

- Uvijek će mi biti pri srcu i zauvijek ću biti Patience Phillips, odnosno, Catwoman - dodala je Halle, prisjećajući se uloge "žene-mačke".

image

Halle Berry

Screenshot/instagram/
image

Halle Berry

Screenshot/instagram/

Nadalje, glumica je zahvalila obožavatelju po imenu Jee što joj je pomogao spasiti dvije crne mačke na fotografiji.

- Kada su se te crne ljepotice pojavile u mom dvorištu tražeći svoju majku, Jee nam je pomogla kroz proces spašavanja. Zauvijek ću biti zahvalna - istaknula je.

image

Halle Berry

Screenshot/instagram/
image

Halle Berry

Screenshot/instagram/

Na fotografijama je filmska zvijezda odbacila gornji dio odjeće, noseći samo crno donje rublje i crnu masku s mačjim očima. Berry je strateški postavila dvije mačke kako bi pokrila svoja gola prsa dok je pozirala stojeći i ležeći u krevetu. Malo je reći da su obožavatelji bili oduševljeni koliko je dobitnica Oscara sjajno izgledala na fotografijama dva desetljeća nakon uloge Catwoman, piše Page Six.

image

Catwoman (2004.)

Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

Nedavno je za Daily Mail priznala da je mrzila reakciju koju je film dobio. Film je snimljen s budžetom od 100 milijuna dolara, a zaradio je 82,4 milijuna dolara na blagajnama te pokupio negativne kritike.

- S obzirom na to da sam crnkinja, naviknula sam se nositi s negativnoću na leđima, boriti se, biti riba koja pliva uzvodno. Naviknula sam prkositi stereotipima i iz ničega tražiti izlaz. Malo lošeg publiciteta o filmu? Nije mi se svidjelo, ali to nije moglo zaustaviti moj svijet niti me odvratiti od toga da radim ono što volim. Mrzila sam što je sve to stavljeno na mene i mrzim što je to, dan danas, neuspjeh. Znam da ga mogu nositi. Još uvijek imam karijeru 20 godina kasnije. To je samo dio moje priče - kazala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 18:53