GODIŠNJICA BRAKA

Victoria i David Beckham oduševili fanove jednom fotografijom: ‘Ma niste valjda! Sjećam se ovoga kao da je jučer bilo‘

Slavni se par vjenčao na današnji dan, 4. srpnja, 1999., a zablistali su u ljubičastom izdanju o kojem se godinama nakon još uvijek priča

David Beckham i Victoria Beckham

 Nijo/Backgrid Uk/Profimedia/Nijo/backgrid Uk/profimedia

Victoria i David Beckham proslavili su 25. godišnjicu braka u njihovoj dobro poznatoj ljubičastoj modnoj kombinaciji dok su sjedili na stolcima koje su imali na svadbenoj večeri. "Pogledajte što smo pronašli...", napisao je bivši nogometaš na svom Instagramu uz fotografije.

Slavni se par vjenčao na današnji dan, 4. srpnja, 1999. godine, a nakon bijelih modnih izdanja zablistali su u ljubičastom o kojem se i godinama nakon još uvijek priča. Čak je Brooklyn Beckham, koji je tada bio beba, odjenut u ljubičasti kombinezon i kaubojski šešir.

Iako nije jasno jesu li Victoria i David ponovno ušli u svoje svadbene modne kombinacije ili su ih napravili po originalu, obožavatelji su oduševljeni. "Ikonski! Sjećam se ovoga kao da je jučer bilo", "Davide, stariš poput dobrog skupog vina najbolje berbe ikad poznate čovječanstvu", "Još uvijek vam odlično pristaju", pisali su obožavatelji u komentarima.

U braku je par dobio još troje djece - Romea, Cruza i Harper. Prošle su godine otkrili da su se nakon navodne Davidove afere 2003. ponovno vjenčali i obnovili zavjete. Svoj parfem "Suite 302" Victoria je nazvala po hotelskoj sobi gdje su odsjeli kada su bili na svom drugom medenom mjesecu u Parizu, a dizajn bočice inspiriran je haljinom Roberta Cavallija koju je nosila za obnovu zavjeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 15:33